Koch-Chemie Përsosmëri për Ekspertët

Koch-Chemie

Përsosmëri për Ekspertët

Nga punëtoria te marka premium

Koch-Chemie në 1968 Hans Koch filloi të zhvillonte formulat e tij për llustrimet në seminarin e tij. Ai ishte i pakënaqur me cilësinë e dobët të produkteve të kujdesit për automjetet në atë kohë. Si një kabinetar i kualifikuar ai kishte një pasion të veçantë për sipërfaqet perfekte dhe një dashuri të madhe për detajet. Produktet që ai krijoi ishin të një cilësie kaq të shkëlqyeshme saqë u pranuan me entuziazëm nga ekspertët – klientë industrialë. Gjatë viteve në vijim një kompani është rritur që ka vendosur standarde të reja në treg me koncepte inovative në fushat e kimikateve të larjes së makinave, vlerësimin e automjeteve dhe pastrimin industrial dhe dyshemenë e punishteve.

Përsosmëria dhe pasioni për detajet

Përmes zhvillimit të vazhdueshëm gjatë dekadave të kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit, është Koch-Chemie tani një nga furnizuesit kryesorë të produkteve të pastrimit dhe kujdesit për sektorin e plotë të automobilave. Ne furnizojmë më shumë se 50 vende të botës. Prodhuesit e mirënjohur të automobilave si Mercedes-Benz, BMW dhe VW, si dhe institute të pavarura, kanë testuar produktet tona dhe i kanë aprovuar ato për aplikim global. Cilësia e lartë e produkteve dëshmohet në përdorimin e përditshëm praktik në sisteme të panumërta larjesh, lavazhesh, fabrika automobilistikësh, tregti makinash, kompani industriale dhe ndërmarrjet më të mëdha të vlerësimit të automjeteve.

Vizioni & Misioni

Si prodhues kryesor i inovacioneve kimike, ne synojmë të sigurojmë transport global me sisteme të integruara dhe shërbim të klasit botëror në kujdes të qëndrueshëm të sipërfaqes, pastrim dhe mbrojtje të materialit. Ne mbështesim zhvillimin e ardhshëm të klientëve tanë në vend me zgjidhje me performancë të lartë dhe shërbime të jashtëzakonshme, të optimizuara për nevojat e tyre, me çmime konkurruese.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PASTE LUCIDIMI B9.01 KOCH CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,800L5,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
TAMPON LUCIDIMI One Cut Pad
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,450L
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
PASTË LUCIDIMI P6.01 KOCH-CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
4,600L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Leckë Mikrofibre
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
250L
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Tampon Lucidimi Polish & Sealing Pad
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
950L1,300L
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Tampon Lucidimi Micro
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
1,050L1,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
Tampon Lucidimi Fine
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
1,200L1,300L
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
Tampon Lucidimi i Fortë
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
1,200L1,450L
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
PASTË LUCIDIMI P3.01 KOCH-CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
4,400L
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
PASTË LUSTRIMI M3.02 KOCH-CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
3,850L
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
PASTË LUSTRIMI F6.01 KOCH-CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 3
1,600L3,650L
Added to wishlistRemoved from wishlist 6
PASTË LUCIDIMI H9.02 KOCH-CHEMIE
Added to wishlistRemoved from wishlist 6
1,600L4,400L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Adaptor Tamponi Gominë
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,700L3,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Tampon Balancues Ndërmjetës
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,800L3,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Tampon Leshi Lammfell-Pad
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
1,150L1,450L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Pastrues dhe mbrojtës Finish Spray exterior
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Lustër Përfundimi Lack-Polish grün P1.01
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
1,450L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Mbrojtës Për Plastikë Gkv
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
6,400L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Lustër gjysëm-mat për Plastikë Top Star
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
1,600L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Mirëmbajtës Plastike Plast Star siliconölfrei
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,300L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Heqës i Njollave Fleckenwasser
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,150L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Heqës Silikoni Silicon- & Wachsentferner
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,750L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Pastrues dhe Mirëmbajtës Quick Finish
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Pastrues Allround Surface Cleaner
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
950L
Show next
Filtro Sipas Çmimit
Filtro sipas Paketimit
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart