DAST

DAST sh.a. është një fabrike krijuar nga kombinimi i përvojës, teknologjise, njohurive të thella të tregut, aftësitë sipërmarrëse të shquar dhe të potencialit financiar. Themeluar në janar të vitit 2008, DAST është rritur me shpejtësi duke marrë një pozicion drejtues në Shqipëri dhe një njohje të gjerë në Ballkan.

 

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW 1000 KOLL PLLAKASH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
380L480L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
430L520L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
270L680L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW 2200 RAPID
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
820L930L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,120L1,220L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
900L3,600L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW HOLZFIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3,400L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS ZJARRDURUES DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
690L2,360L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
NGJITËS PËR MERMER DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
1,250L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PËR PLLAKA TERRAKOTË
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
930L970L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PËR TULLA XHAMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,340L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,200L23,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS EPOKSID DW 9000 EPO-UNI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,950L9,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW CONEXION 55
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
620L730L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW CONEXION 77
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
790L860L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DAST DW CONEXION 99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
900L990L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS POLISTEROLI DW CONEXION
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,590L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PËR PARKETE F 22
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,800L4,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DW PARQUET S33
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,600L6,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PËR PARKETE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3,800L9,900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,650L4,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS DW PVC ECO 110
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,900L5,100L
Show next
Produktet e DAST tregtohen në Gjermani, Zvicër, Itali, Greqi, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Kosove, Liban, Algjeri, Tunizi, Marok, Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Belgjikë dhe më gjerë. Portofoli i produkteve DAST shkon nga ngjitësat e pllakave, mbushësit e fugave te pllakave, veshjet dekorative, llacra, finitura, produkte me bazë gipsi, vete nivelues dhe hidroizolues, silikone, aditivëve përforcues, pastrues me baze acidi, rrjeta, etj. Te pershtatshme per aplikime në mjediset e brendshme dhe të jashtme ne kushte të ndryshme atmosferike.
Filtro Sipas Çmimit
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart