HIDROIZOLUES IZOGRAND ULTRA 880

IZOGRAND ULTRA 880

është një material lyerës hidroizolues dy komponentësh.

  • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
  • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si edhe të atyre të përbëra prej tulle, druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues. Mundësi përdorimi edhe në shtresa ta paniveluara.
  • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve dhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
  • Rezistencë ndaj kimikateve.

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 1

HIDROIZOLUES IZOGRAND ULTRA 880

HIDROIZOLUES IZOGRAND ULTRA 880 Hidroizolues 2 komponentësh me veti te mira ngjitëse dhe rezistente ndaj kimikateve.
KARAKTERISTIKAT
IZOGRAND ULTRA 880 është një material lyerës hidroizolues dy komponentësh.

  • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
  • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si edhe të atyre të përbëra prej tulle, druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues. Mundësi përdorimi edhe në shtresa ta paniveluara.
  • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve dhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
  • Rezistencë ndaj kimikateve.

FUSHA E PËRDORIMIT

IZOGRAND ULTRA 880 përdoret si hidroizolues nëpër tarraca, ballkone, mure, si edhe në vënde me lageshtirë. Gjithashtu përdoret per hidroizolime në vepra publike si tunele, hidrocentrale, etj. Aplikohet lehtësisht duke krijuar një membranë hidroizoluese me elasticitet të lartë dhe rezistencë mekanike pa krijuar çarje ose tkurrje. Gjithashtu, është lehtësisht i aplikueshëm në zonat e vështira si kënde, bashkime të materialeve të ndryshme që formojnë fuga etj. IZOGRAND ULTRA 880 rekomandohet të përdoret për hidroizolimin e bodrumeve nëntokësor si edhe në ato ambiente ku kërkohet rezistencë e lartë ndaj lagështisë.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Përgatitja e sipërfaqes
Sipërfaqet ku do të aplikohet materiali duhet të jenë të pastra nga pluhurat, bojërat, etj. Në mënyrë që të arrihet një hidroizolim sa më i mirë rekomandohet që sipërfaqja që do të hidroizolohet me IZOGRAND ULTRA 880 të trajtohet paraprakisht me astarin RESIN RE. 1800.

APLIKIMI

IZOGRAND ULTRA 880 aplikohet në dy duar me furçë ose me rrul, mbasi të jetë tharë plotësisht astari i aplikuar paraprakisht mbi sipërfaqen që do të hidroizolohet. Konsumi është afërsisht 1 – 2 Kg/m2 në varësi të sipërfaqes që do të hidroizolohet. Dora e dytë duhet të aplikohet vetëm pasi shtresa e pareë të jetë tharë plotësisht, duhet ti kushtohet kujdes që aplikimi i shtresës së dytë të bëhet në formë kryq mbi shtresën e parë.

KONSUMI

Konsumi është afërsisht 1 – 2 Kg/m2

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në mjedise të mbrojtura nga ngricat deri në 18 muaj nga data e prodhimit.

PAKETIMI

Në kova 10 kg

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: HIDROIZOLUES IZOGRAND ULTRA 880

Paketimi

10kg

Ngjyra

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “HIDROIZOLUES IZOGRAND ULTRA 880”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart