Kontakto Dyqanin

Bojra Tirana

Nëse po kërkonit dyqan bojrash në Tiranë, tashmë e keni gjetur!

Bojra Tirana ërshte një dyqan Bojrash dhe materiale ndërtimi në Tiranë.

Na kontaktoni në numrin e telefonit ose adresën e e-mailit më poshtë. Ose mund të dërgoni të dhënat tuaja në formuarin e mëposhtëm dhe do t’ju kontaktojmë së shpejti.

Rr. e Elbasanit, Rrethrrotullimi Sauk, Tiranë


  Ku ndodhet Dyqani i Bojrave në Tiranë:

  Ndodhemi në rrugën e Elbasanit, te rrethrrotullimi i Saukut, Tiranë.

  Gjithçka që mund të kërkoni në një dyqan Bojrash.

  Dyqani Bojra Tirana

  Bojra të Ndryshme

  Kemi çdo lloj produkti tipik në nje dyqan bojrash si: bojë akrilike, plastike, hidromat, astar, pigmente, bojrë për metal e dru, bojrë për makina etj. Bojrat janë për çdo lloj përdorimi dhe të përshtashme për mjedise të jashtme dhe të brendshme.

  Materiale Ndëtimi

  Çdo lloj materiali të nevojshëm në proceset e ndërtimit. Mund të gjeni stuko dhe mbushës të ndryshë,ngjitëse ndërtimi, çimento, materiale për beton e suva, llak. Gjithashtu gejnden edhe materiale termoizolimi dhe hidroizolimi, gips, materiale pë pllaka, mure, letra muri etj.

  Vegla Pune

  Kemi furça boje, rula boje, rrjeta, vegla të ndryshme pune. Për makinat ofrojmë, përveç bojrave për makina, llak, pastruesa të ndryeshëm si edhe pajisje për mirmbajtjen e makinave.

  Na vizitoni në dyqan ose na ndiqni në rrjetet sociale:

  Dërgo mesazh në Whatsapp.
  Bojra Tirana
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Shopping cart