KNAUF

E krijuar nga veprimtaria tradicionale e gipsit sot kompania prodhon materiale për ndërtimin e thatë, pllaka Knauf, pllaka akustike fibër minerale, pllakë fibër gipsi, suva e brendshme me bazë gipsi dhe suva e jashtme me bazë çimentoje si dhe materiale termo-izoluese me bazë të leshit gurit dhe të xhamit. Afërsia me klientin, krijimi i lidhjeve të veçanta dhe shumëvjeçare me to nëpërmjet këshillimit të klasit parë dhe shërbimit të nevojshëm profesional të produkteve dhe sistemeve të cilësisë së lartë, janë mënyrat e funksionimit të Knauf-it në treg.

Kjo arrihet me anë të teknologjisë moderne, e cila është në zhvillim të vazhdueshëm. E ardhmja është në duart e punonjësve të talentuar dhe të motivuar. Një aspekt i rëndësishëm është “kultura familjare”, që mbizotëron në kompani: të mësosh nga njëri-tjetri, të qëndrosh i bashkuar, të japësh dijet, të marrësh rolin e këshilluesit, të gjesh rrugë të reja dhe të drejtpërdrejta dhe të ofrosh diçka të veçantë.

Kudo në botë, ku kompania Knauf krijohet, ajo ka si kriter kryesor: ekonomizimin e ndërtimit.

Knauf është mbiemri i familjes që e ka themeluar.

Knauf-in e karakterizon guximi për vizion, inovacione e investime si edhe procesi i thjeshtë i vendimmarrjes dhe pasuria e ideve e të gjithë punonjësve.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PLLAKË GIPSI SONICBOARD KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
300L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PLLAKË ÇIMENTATO UNIVERSALE AQUAPANEL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
4,600L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PLLAKË ÇIMENTATO AQUAPANEL SKYLITE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,160L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
NGJITËS POLISTEROLI EPS KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
GRAFIATO ME THES KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
astar-grafiato-knauf
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
LESH GURI NATURBOARD ME ALUMIN
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
540L38,900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
LESH GURI ME ALUMIN CHIMENEA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
940L94,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
LESH GURI TERMIK KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
805L94,600L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
LESH GURI NATURBOARD TF KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
690L39,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
LESH GURI NATURBOARD VENTACUSTO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
480L27,600L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
LESH GURI NATURBOARD VENTI
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
360L21,400L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
LESH GURI - NATURBOARD FIT PLUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
336L38,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
LESH GURI MINERAL NATURBOARD FIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
260L29,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
FE 50 LARGO - AUTONIVELANT BAZË KALCIUMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,400L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
MP 75 - LLAC MBUSHËS KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
750L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
SUPER FINISH - STUKO E GATSHME
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
2,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
AQUAPANEL MBUSHËS FUGASH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
4,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
KLEBESPACHTEL - NGJITËS LESH GURI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
850L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
FLÄCHENSPACHTEL - STUKO ME BAZË GIPSI
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
KNAUF BIOFINISH PRO - STUKO PATINIMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
KNAUF BIOFINISH - STUKO PATINIMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
750L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PERLFIX NGJITËS ME BAZË GIPSI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,100L
Show next
Filtro Sipas Çmimit
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart