VITEX

VITEX

VITEX ka shkruar historinë e ngjyrave që nga viti 1932. Aktiviteti i kompanisë sonë fillon në vitin 1932 me aktivitet në tregtinë e membranave të asfaltit për izolimin e ndërtesave dhe vazhdon me krijimin e mjediseve të nevojshme të prodhimit masiv nën emrin HERMES. Në vitin 1960 aktiviteti zgjerohet në prodhimin e bojrave dhe verniqeve. Në të njëjtin vit lind marka VITEX, e cila është produkti i parë i kompanisë në fushën e bojës ndërtimore. Suksesi i produktit u bazua në vetitë e tij të tharjes së shpejtë, të cilat i mundësuan përdoruesit të “kryente të gjithë punën e tij më shpejt dhe me përfitim më të madh financiar”. Politika tregtare synonte zhvillimin e rrjetit të shpërndarjes në të gjitha dyqanet e bojrave në Greqi. Përfaqësimi grafik i etiketës po bëhet shumë i njohur në Greqi dhe ena “bojë plastike VITEX” tani njihet menjëherë. Në këtë mënyrë marka “VITEX” merr një emër dhe bëhet sinonim i bojës plastike me cilësi të mirë për çdo përdorim. Së bashku me përhapjen e bojës plastike, kompania zhvillon produkte të tjerë të gamës më të gjerë të bojrave të ndërtimit. Sot, ne përbëjmë industrinë më prestigjioze të bojës në ndërgjegjen e konsumatorit grek dhe rritjen më të shpejtë në Ballkan. Lidhjet e forta të rrjetit tregtar të klientëve tanë me markën VITEX u bazuan, që nga fillimi, në cilësinë e panegociueshme, nivelin e lartë të know-how, qasjen në qendër të klientit, zbatimin e praktikave të ndershme dhe të përgjegjshme dhe fytyra njerëzore e kompanisë sonë. Investimet tona në Greqi vitet e fundit kanë përfshirë krijimin e një njësie moderne të prodhimit të bojës, e cila na bën të fortë dhe fleksibël në sfidat e një mjedisi biznesi gjithnjë në ndryshim. Duke besuar në mundësinë e depërtimit në tregjet e tjera, ne vendosëm një strategji për të zgjeruar kompaninë tonë në vendet e tjera, në një përpjekje për ta bërë markën tonë Greke të njohur ndërkombëtarisht.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
MARTELITE - SMALTO VITEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
DIRECT-3 in 1 - SMALTO VITEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,300L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
HEAVY METAL SILICON
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
1,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
VEROLAC - SMALTO VITEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
vista acrylic bojra tirana
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,300L2,900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
boje akrilike vito vitex
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,800L4,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Astar me bazë uji Akrilik
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
500L4,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
boje plastike
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L7,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
boje plastike
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
500L3,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
vitex eco
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L6,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
vitex boje plastike
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
700L4,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
acrylan vitex
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L6,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
vitex plastik
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
700L5,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
vista hidromat bojra Tirana
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L2,600L
Show next
Filtro Sipas Çmimit
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart