Bojra Tirana

Me një eksperiencë 15 vjeçare në treg, Bojra Tirana ofron një gamë të gjerë bojrash dhe jo vetëm. Mund të gjeni  ngjyra, llak, produkte për llaç dhe shumë materiale të tjera për ndërtimtari.

Të gjitha produktet janë të një cilësie të lartë dhe garantohet oferta më e mirë në treg për raportin cilësi-cmim. 

Kompania ofron materiale cilesore te certifikuara sipas standarteve europiane.

Çfarë Ofron Bojra Tirana?

Bojra të të gjitha llojeve dhe shumë më tepër...

Te Bojra Tirana mund të gjeni bojra të ndryshme për ambiente të jashtme e të brendshme me cilësi sipas standardeve Europiane. Gjenden të gjitha llojet e borjave si: akrilik, plastik, hidromat, astar, bojra për metal e dru, bojra për makina etj. Gjithashtu mund të gjeni pigmente të ndryshme për bojra e beton, materiale për llaç e suva, stuko, gips, materiale pë termo e hidro-izolim dhe shumë lloje të tjera materialesh ndërtimi. 

Bojrat dhe materialet janë të markave më të mira Europiane si Vivechrom, Dast, Dekoll, INCGO, BODY, Autocolor  etj. 

Cilësi premium e garantuar!

Jo vetëm Produkte: Konsultim dhe këshilla falas

Jo vetëm që te ne mund të gjeni çdo lloj produkti të nevojshëm ndërtimtari, por edhe do t’ju ndihmojmë në zgjedhjen e duhur.

Përfshihet llogaritje e sasisë së bojës që ju nevojitet, gamë e gjerë ngjyrash dhe krijim i ngjyrës 100% të saktë me anë te kompjuterit.

Jo më rezultate të padëshiruara në përfundim të lyerjes, me anë të kompjuterit realizon saktësisht ngjyën që dëshiron!

Gjithashtu ju këshillojmë si të veproni në rast se keni vendosur ta lyeni vetë shtëpinë pa ndihmën e një profesionisti.

Kontakto ose eja në dyqan për konsultë.

bojra-me-kompjuter

Ku ndodhemi

Nodhemi në Rrugën e Elbasanit, te rrethrrotullimi i Saukut​, Tiranë.

 

Mund të na vizitoni në dyqan çdo ditë:

E Hënë-E shtunë: 07:00-18:00

E Dielë: 07:00-13:00

Kontakto ose ndiq Bojra Tirana në rrjetet sociale:

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart