LESH GURI – NATURBOARD FIT PLUS

Vlerëso Produktin

336L38,700L

NaturBoard FIT PLUS është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produktevetë buta.

SPECIFIKIMET

 • Trashësia 5cm
 • Gjatësia 1m
 • Gjerësia 60cm
 • Dëndësia 40 kg/m3
 • Copa në paketim 12
 • M2/paketim 7.2
 • M2/paletë 115.2
 • Paketa në paletë 16

336L38,700L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 1

LESH GURI – NATURBOARD FIT PLUS

LESH GURI – NATURBOARD FIT PLUS Pllaka izoluese për kulme të pjerrëta. NaturBoard FIT PLUS është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produktevetë buta. Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

PËRFITIMET

 • mbrojtjen nga zjarri
 • qëndrueshmëria dhe kompaktësia
 • rezistenca ndaj plakjes
 • montimi i thjeshtë dhe i shpejtë
 • fuqia vetëbartëse: arrihet me prerjen e pllakave për 1 cm më gjerë se sa gjerësia e ndritshme ndërmjet brinjëve
 • pa formaldehid të shtuar
 • e përshtatshme për manipulim
 • pa aromë
 • prehet lehtë
 • Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0.037 W/mK
 • Klasa e reagimit ndaj zjarrit A1 – material i padjegshëm
 • Faktori i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit µ ~1
 • Rezistenca ndaj rrjedhjes së ajrit r > 5 kPa.s/m2
Përshkrim i produktit

Knauf Insulation prodhon lesh mineral guri produkte izoluese. Ato janë në dispozicion në formën e pllaka ose rrotulla, dhe gjithashtu pllaka. Dendësia për leshi mineral guri shkon nga 10 në 85 kg / m³. Në përgjithësi, leshi mineral guri përbëhet nga> = 92.5% material inert. Pjesa inerte është bërë prej qelqi të ricikluar (e jashtme kulle, deri në 80% të përbërjes) dhe kryesisht rërë dhe dolomiti. Pjesa e mbetur <= 7.5% është bërë me lidhës përbërësit. Në Knauf Izolim, lidhësja e përdorur për të produktet e GMW janë lidhësi ECOSE, origjina e të cilit është niseshte bimore.

MË SHUMË INFORMACION

Aplikimi

Produkti është i dedikuar për izolimin termik dhe akustik, si dhe për mbrojtjen nga zjarri të kulmeve të pjerrëta dhe kudo që izolimi nuk i nënshtrohet ngarkesës shtypëse. Varësisht nga shkalla e ventilimit të konstruksionit të kulmit, respektivisht shtresës mbi materialin izolues, është i obligueshëm instalimi i pendës së avullit, apo pendës aktive të avullit nga ana më e ngrohtë e izolimit (varësisht nga mënyra e realizimit të ventilimit të konstruksionit të kulmit).

Paketimi dhe magazinimi

Produkti NaturBoard FIT PLUS furnizohet në folie PE termotkurrëse. Produktet duhet të magazinohen në hapësirë të mbyllur apo të mbuluar. Në situata të jashtëzakonshme, paketimet e magazinuara në hapësirë të jashtme duhet të mbrohen me folie të papërshkueshme nga uji. Paketimet nuk duhet të vendosen drejtpërdrejtë në tokë.

 

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: LESH GURI – NATURBOARD FIT PLUS

Njësia

Paletë 115.2 m2, m2, Paketim 7.2m2

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “LESH GURI – NATURBOARD FIT PLUS”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

LESH GURI – NATURBOARD FIT PLUS
LESH GURI – NATURBOARD FIT PLUS

336L38,700L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart