LESH GURI TERMIK KNAUF

805L94,600L

FKD-S Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta.

 • Trashësia 5cm
 • Gjatësia 1m
 • Gjerësia 60cm
 • Dëndësia 110-115 kg/m3
 • Copa në paketim 7
 • M2/paketim 4.2
 • M2/paletë 117,6
 • Paketa në paletë 28

805L94,600L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 1

LESH GURI TERMIK KNAUF

LESH GURI TERMIK KNAUF pllaka izoluese për fasadën kontaktuese. FKD-S Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta. Produkti e ka karakteristikën e përmirësuar termike, vlerën më të ulët të koeficientit të përçueshmërisë termike, e cila siguron mbrojtjen më të mirë termike të objektit.

PËRFITIMET

 • karakteristikat e shkëlqyera termoizoluese
 • rezistenca e lartë ndaj zjarrit
 • stabiliteti dimensional, e mbush hapësirën e dhënë në mënyrë ideale
 • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
 • e përshtatshme për manipulim
 • pa aromë
 • prehet lehtë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0.034 W/mK
 • Klasa e reagimit ndaj zjarrit A1 – material i padjegshëm
 • Faktori i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit µ ~1
 • Delaminimi >7.5 kPa
 • Tensioni gjatë ngjeshjes 10%-she >20 kPa
Përshkrim i produktit

Knauf Insulation prodhon lesh mineral guri produkte izoluese. Ato janë në dispozicion në formën e pllaka ose rrotulla, dhe gjithashtu pllaka. Dendësia për leshi mineral guri shkon nga 10 në 85 kg / m³. Në përgjithësi, leshi mineral guri përbëhet nga> = 92.5% material inert. Pjesa inerte është bërë prej qelqi të ricikluar (e jashtme kulle, deri në 80% të përbërjes) dhe kryesisht rërë dhe dolomiti. Pjesa e mbetur <= 7.5% është bërë me lidhës përbërësit. Në Knauf Izolim, lidhësja e përdorur për të produktet e GMW janë lidhësi ECOSE, origjina e të cilit është niseshte bimore.

MË SHUMË INFORMACION

Aplikimi

Produkti është i dedikuar për izolimin termik dhe akustik, si dhe për mbrojtjen nga zjarri të mureve të jashtme në sistemin ETICS. Pllakat FKD-N Thermal i sigurojnë këtij sistemi përshkueshmërinë e lartë nga avulli. Pllakat mund të përdoren në sistem dhe për fasadën kontaktuese shtresëhollë dhe shtresëtrashë. Pllakat izoluese vendosen në murin bazë me anë të ngjitjes me ngjitësin çimentoje-polimeri i cili aplikohet në pllakat në mënyrë vijëzore mbi vëllimin dhe në mënyrë të pikëzuar mbi sipërfaqen e pllakës, dhe pastaj fiksohen edhe mekanikisht (6 – 8 tiplla/m2). Pastaj, për fasadat shtresëholla aplikohet shtresa e ngjitësit në të cilën ngulet rrjetëza e armuar nga fibrat e qelqit dhe shtresa e ngjitësit për gletim. Shtresa përfundimtare e fasadës duhet të jetë e përshkueshme nga avulli. Ky sistem mund të përdoret edhe për izolimin e mureve në mes të hapësirave të cilat ngrohen dhe atyre të cilat nuk ngrohen, si dhe për izolimin e elementeve horizontale të konstruksionit (p.sh. izolimi i konstruksionit ndërmjet kateve mbi hapësirat të cilat nuk ngrohen).

Paketimi dhe magazinimi

Produkti FKD-N Thermal furnizohet në folie PE termotkurrëse. Produktet duhet të magazinohen në hapësirë të mbyllur apo të mbuluar. Në situata të jashtëzakonshme, paketimet e magazinuara në hapësirë të jashtme duhet të mbrohen me folie të papërshkueshmenga uji. Paketimet nuk duhet të vendosen drejtpërdrejtë në tokë.

 

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: LESH GURI TERMIK KNAUF

Njësia

m2, Paketim 4,2m2, Paletë 117,6m2

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “LESH GURI TERMIK KNAUF”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

LESH GURI TERMIK KNAUF

805L94,600L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart