KLEBESPACHTEL – NGJITËS LESH GURI

Vlerëso Produktin

850L

Ngjitës me fibra universale të përgatitur nga fabrika, i destinuar për ngjitjen dhe përforcimin e paneleve të fasadës prej leshi guri dhe polisterolit.

850L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

KLEBESPACHTEL – NGJITËS LESH GURI

KLEBESPACHTEL – NGJITËS LESH GURI ngjitës me fibra universale të përgatitur nga fabrika, i destinuar për ngjitjen dhe përforcimin e paneleve të fasadës prej leshi guri dhe polisterolit.

Vetitë

  • Mort Llaç GP sipas SRPS EN 998-1 Class
  • Klasa e rezistencës në shtypje CS IV sipas SRPS EN 998-1 Class
  • Klasa e rezistencës ndaj zjarrit A1
  • Ngjitje dhe punë e shkëlqyeshme
  • E përshkueshme nga avujt
  • Për aplikim manual ose makinerik
  • Granulim 0,3 mm
  • Gri

Punime përgatitore

Sipërfaqja në të cilën aplikohet llaçi duhet të jetë e thatë, me pluhur të degreasuar, mbajtëse e ngarkesës, të sheshta dhe pa mbetje që zvogëlojnë ngjitjen në suva. Sipërfaqet e jashtme të ekspozuara ndaj ndikimeve atmosferike janë të mbrojtura nga reshjet dhe rrezet e diellit direkte. Para se të vendosni llaçin përgatitni sipërfaqen në përputhje me tabelën “përgatitja e sipërfaqes” më sipër.

Përgatitja e materialit

Shtoni përmbajtjen e paketimit (25 kg) në 6.0 l ujë të pastër dhe përziejeni derisa materiali të homogjenizohet plotësisht. Pas kësaj materiali i përgatitur lëreni të qëndrojë për 10 minuta dhe përzieni edhe një herë. Materiali i përgatitur në këtë mënyrë është gati për përdorim. Konsistenca sipas nevojës rregulloni duke shtuar ujë ose pluhur. Koha e hapur për llaç në një kovë është 2 orë. Pastroni mjetin me ujë menjëherë pas përdorimit.

Performanca

Llaç ngjitës: Klebespachtel aplikohet në pllaka leshi mineral guri në formën e një shiriti 5 cm të gjerë dhe 2 cm të trashë në buzë të sipërfaqes së pllakës dhe më tej tre vende në mes në formën e një buke. Më parë, në vendet ku ata janë vendosni produktin mbi të gjithë sipërfaqen e bordit, shtresë e hollë, me qëllim të impregnimit, aplikoni Klebespachtel. Kur ngjitni panele të sipërfaqja prej leshi mineral guri e pllakës duhet të mbulohet me ngjitës të paktën 40%. Pllaka izolimi termik, menjëherë pas aplikimit të produktit duhet vendosur në mur. Pas vendosjes së paneleve në mur prisni të paktën 48 orë para punës së mëtejshme.

Përforcimi dhe zbutja e llaçit:

Në të gjitha hapjet në muret e fasadës, në qoshet, në një kënd prej 45 ° vendosni rrjetë për përforcim (zhytje në llaç Klebespachtel) dimensioni ca. 30 x 50 cm. Pas kësaj, me një mistri të prerë (madhësia e dhëmbit 8 mm) vendosni ngjitësin përforcues Knauf Klebespachtel mbi të gjithë sipërfaqen e fasadës dhe shtypni rrjetën e përforcimit Knauf. Rrjeta duhet të paloset në skajet të paktën 10 cm, të vendosura në një të tretën e sipërme të shtresës totale të llaçit ngjitës. Rrjeta për armatura duhet të jetë e mbuluar plotësisht me llaç përforcues Klebespachtel M. Trashësia totale e shtresës për përforcim duhet të jetë nga 4 në 6 mm.

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: KLEBESPACHTEL – NGJITËS LESH GURI

Paketimi

25kg

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “KLEBESPACHTEL – NGJITËS LESH GURI”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

KLEBESPACHTEL – NGJITËS LESH GURI
KLEBESPACHTEL – NGJITËS LESH GURI
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart