HB BODY

HB BODY S.A. është themeluar në 1982 me qëllim prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve për industrinë e rifinancimit të automobilave. HB BODY është i vendosur në Zonën Industriale të Sindos në Selanik, në institucione private. Nëntëdhjetë përqind (90%) e prodhimit të saj eksportohet në shtatëdhjetë e pesë (75) vende në të gjithë botën, ndërsa mban pozicionin kryesor në tregun Grek.

Katallog produktesh HB BODY

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
RIPARIMI I GERVISHTJEVE ME BOJE
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
TAMPON POLISHI WAFFLE PAD
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
TAMPON LUCIDIMI POLISHING PADS
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
PASTË LUCIDIMI 808 CUT & POLISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
1,400L4,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
PASTË LUCIDIMI 807 SEAL POLISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
1,200L4,700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
PASTË LUCIDIMI 806 POWER POLISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
900L3,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
PASTË LUCIDIMI 805 SUPER CUT
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
900L3,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SPRAJT ZIFT 950 STONE CHIP
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SPRAJT PËR NXIRJEN E FENERAVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
SPRAJT FENERËSH LENS CLEAR
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
BRAKE CALIPER PAINT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SPRAJT NXEHTËSIE HEAT SUPER PAINT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,500L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SPRAJT PARAKOLPI ME TEKSTUR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SPRAJT PARAKOLPI BUMPER PAINT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ASTAR EPOKSID SPRAJT P981
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SPRAJT LLAK C496 2K HS CLEAR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ASTAR SPRAJT BODY PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
600L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SILIKON 120 BODY
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
650L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SILIKON XHAMI BODY 940 SEALANT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
700L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SILIKON BODY PU 944 SEALANT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ARMAKOL 999 SEAM SEALER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,100L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
S115 AUTO SEAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ANTI SILIKON 804
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
750L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
HEQËS SHKËLQIMI 800 MATTING AGENT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,200L
Show next
Kompania punëson 250 punonjës - numri po rritet çdo vit. Ekziston një raport i dy (2) mbajtësve të Diplomës Universitare për çdo pesë (5) të punësuar. Midis tyre janë Kimistë, Inxhinierë Mekanikë, Programues dhe Ekonomistë.

THEMELIMET - INVESTIMET.

HB BODY S.A është i vendosur në Zonën Industriale të Selanikut dhe në Athinë në 120.000m2. Ka 90.000m2 hapësirë ​​të mbrojtur, nga të cilat 80.000m² janë depoja dhe objektet e prodhimit, 10.000m² janë Selia, dizajni kreativ, Kërkimi dhe Zhvillimi, Kontrolli i Cilësisë, Qendra e Trajnimit me kabina llak, si dhe auditori me njëqind dhe pesëdhjetë (150) vende me kapacitet për përkthim të automatizuar në tre (3) gjuhë. Kjo është ajo ku trajnohen piktorë nga e gjithë bota. Investimet përfunduan me të gjitha linjat e prodhimit plotësisht të automatizuara dhe me investimin e fundit në fabrikën e shtypjes së metaleve. Integrimi vertikal i prodhimit të kanaçes është tani një fakt. Fillon me dizajnin e etiketës së produkteve tona nga Departamenti i Krijuesve, shtypjen e metaleve, bërjen aktuale të kanaçes dhe në fund ruajtjen e kanaçeve në magazinën tonë të automatizuar robotike logjistike, me kapacitet prej 7000 paletash të ruajtura përmes sistemit të kompjuterizuar. Depoja e logjistikës është unike në Greqi dhe një nga të paktat në Evropë. ISO 9001. Në vitin 1998, HB BODY S.A mori certifikatën ISO 9001 nga TUV Gjermani. Ky çertifikim është një garanci zyrtare për sigurimin e cilësisë në zhvillimin e dizajnit, kërkimin, prodhimin, shpërndarjen dhe shërbimin. Në vitin 2012, kompania u vlerësua si "Udhëheqësi i Vërtetë" nga ICAP Group, një organizatë unike që shpërblen kompani dhe grupe - udhëheqës që përmbushin kritere objektive dhe të larta të performancës, bazuar në rezultatet e publikuara.
Filtro Sipas Çmimit
Filtro sipas Ngjyrës
Filtro sipas Paketimit
Filtro sipas Sipërfaqe Përdorimi
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart