DAST FINO ANTIQUE

Vlerëso Produktin

360L

FINO ANTIQUE

Produkt per rifinitura me pamje antike

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Është material në formë pluhuri i prodhuar në bazë të teknologjisë HTT (Horman Transpirance Tecnology) që parandalon krijimin e mykut dhe lejon transpirimin e murit më bazë çimento, gëlqere e hidratuar, rërë guri karbonik dhe mermer me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetive special. Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme edhe të brenshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur. E aplikueshme deri në një trashësi deri në 3 mm.

360L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

DAST FINO ANTIQUE

DAST FINO ANTIQUE Produkt per rifinitura me pamje antike

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Është material në formë pluhuri i prodhuar në bazë të teknologjisë HTT (Horman Transpirance Tecnology) që parandalon krijimin e mykut dhe lejon transpirimin e murit më bazë çimento, gëlqere e hidratuar, rërë guri karbonik dhe mermer me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetive special. Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme edhe të brenshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur. E aplikueshme deri në një trashësi deri në 3 mm.

FUSHAT E APLIKIMIT

I përshtashëm për realizimin e rifiniturave të sipërfaqeve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë çimentogëlqere. Mund të mbulohet me bojë, ose me veshje të tjera me natyrë minerale dhe sintetike.

TË DHËNA TË RËNDËSISHME

  • Nuk duhet të shtohen komponent të tjerë si çimento, gëlqere, etj në produktin e dhënë.
  • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe të lyera më parë.
  • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe apo mbi veshje plastike.
  • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me trashësi me të madhe se 3 mm.
  • Nuk duhet të shtohet ujë mbasi përbërja është përgatitur.
  • Duhet të aplikohet në temperatura nga +5o C deri +35o C.
  • Nuk duhet të aplikohet në vënde ku ka veshje prej qeramike.
  • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me bazë gipsi.
  • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe lehtësisht të thyeshme apo të shkatërruara.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Sipërfaqja apo suporti ku do të vendoset FINO CLASSIC duhet të jetë i niveluar dhe i qëndrueshëm. Sipërfaqet me disnivel më të madh se 3 mm duhet të nivelohen përpara aplikimit të produktit.

MËNYRA E PËRGATITJES SË PËRZIERJES

Në një enë hidhni 5.5 – 6 litra ujë dhe 25 Kg Fino Classic. Përzieni me një përzierës elektrik me numër të vogël rrotullimesh derisa masa të bëhet homogjene. Për të stimuluar karaktesitikat e përzierjes dhe për të pasur një rezulëtat sa më të mirë rekomandohet që përzierja të lihet në qetësi rreth 10 minuta dhe të trazohet përseri përpara përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Materiali duhet të përhapet me një mallë metalike duke siguruar një htresë uniforme në të gjithë sipërfaqen. Dora e dytë e materialit duhet të aplikohet 30 minuta mbas aplikimit të dorës së parë. Pasi arrihet tharja e duhur rreth 15 minuta në temperaturë 23o C sipërfaqja duhet fërkuar me përdaf. Temperatura e ambientit ndikon ndjeshëm në kohën e punueshmërisë së produktit. Sa më e ulët të jetë tempretura aq më shumë zgjatet koha e punueshmërisë.

MËNYRA E PASTRIMIT

Veglat e punës dhe duart duhet të pastrohen deri kur produkti është ende i lagësht.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: DAST FINO ANTIQUE

Paketimi

25kg

Ngjyra

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “DAST FINO ANTIQUE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart