NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME

Vlerëso Produktin

1,650L4,500L

DW Textile ECO 70

Ngjitës me tharje të shpejtë për ngjitjen e tapeteve të dyshemesë me bazë dispersion ujor, pa prani solventi.

KARAKTERISTIKAT

  • DW Textile ECO 70 është ngjitës sintetik me tharje të shpejtë me bazë emulsioni ujor dhe me emetim të ulët të VOC – ve.
  • DW Textile ECO 70 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë, instalimi në temperatura të paktën +10°C është i rekomanduar.
  • DW Textile ECO 70 ka ngjitshmëri të lartë çka bën të mundur shkeljen pas 24 orësh ne trafik të rënduar.
  • DW Textile ECO 70 arrin një nivel të lartë të fleksibilitetit dhe ngjitshmërisë.
  • DW Textile ECO 70 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtresave të veçanta që ai përmban.
SKU: N/A Tags: ,

1,650L4,500L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME

NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME DW Textile ECO 70
Ngjitës me tharje të shpejtë për ngjitjen e tapeteve të dyshemesë me bazë dispersion ujor, pa prani solventi.

KARAKTERISTIKAT

  • DW Textile ECO 70 është ngjitës sintetik me tharje të shpejtë me bazë emulsioni ujor dhe me emetim të ulët të VOC – ve.
  • DW Textile ECO 70 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë, instalimi në temperatura të paktën +10°C është i rekomanduar.
  • DW Textile ECO 70 ka ngjitshmëri të lartë çka bën të mundur shkeljen pas 24 orësh ne trafik të rënduar.
  • DW Textile ECO 70 arrin një nivel të lartë të fleksibilitetit dhe ngjitshmërisë.
  • DW Textile ECO 70 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtresave të veçanta që ai përmban.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e sipërfaqes
Sipërfaqja duhet të jetë plotësisht e thatë, absorbuese, e niveluar, mekanikisht e qëndrueshme, pa pluhur, Grimca të lirshme, bojra, dyll, vaj, ndryshk, dhe gjurmë gipsi. Përmbajtja e lagështisë duhet të jetë më e ulët se maksimumi i përcaktuar nga prodhuesit, 2 – 3% për dysheme me bazë çimento dhe 0.5% për dysheme me bazë anhidriti. Kontrolloni lagështinë gjatë gjithë trashësisë së shtresës, duke përdorur një higrometër. Shtresat notuese mbi izolime apo shtresa te lehtësuara dhe pllaka duhet të pajisen me një shtresë vapore për të parandaluar kondensimin e lagështisë.

APLIKIMI
Para përdorimit, përzieni ngjitësin. Nëse kemi formimin e cipës sipërfaqësore, në çdo rast bëhet heqja e saj. DW Textile ECO 70 aplikohet mbi sipërfaqe me anën e një malle të dhëmbëzuar të përshtatshme për parkete. Koha e punueshmërisë së produktit DW Textile ECO 70 është maksimalisht 30 minuta në kushte normale temperature dhe lagështie. Nëse gjatë aplikimit shohim formimin e cipës, ngjitësi hiqet dhe riaplikohet. Temperatura e ambientit duhet të jetë mbi + 10°C.

KONSUMI
Në varësi të llojit të mallës së përdorur:
600 – 800 g/m² duke përdorur një malle më dhëmbë 4 mm.
800 – 1000 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 6 mm.
PAKETIMI
DW Textile ECO 70 është në dispozicion në 5 Kg dhe 15 Kg në ngjyrë bezhë
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA
24 muaj nëse ruhet në një vend të ftohtë në paketim origjinal dhe i pahapur.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME

Paketimi

5kg, 15kg

Ngjyra

Bezhë

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME
NGJITËS PËR TAPET NË DYSHEME

1,650L4,500L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart