NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

Vlerëso Produktin

900L3,600L

DW 5000

Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta.

KARAKTERISTIKAT

Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta. Eshtë rezistent ndaj lagështisë, acideve të holluara, sipërfaqeve alkalike (beton, suva), dhe nuk ndikon materialet e ndjeshme ndaj holluesve. Ka jetëgjatësi të madhe i hapur, të mjaftueshëm për shtresa sipërfaqesh të mëdha, duke krijuar ngjitshmëri të shkëlqyer si në sipërfaqe me llustër ashtu dhe në sipërfaqe të ashpra. Shfaq rezistencë të madhe fillestare dhe përfundimtare në ngjitje. Renditet në kategorinë D2TE sipas EN 12004.

SKU: N/A Tags: ,

900L3,600L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000 Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta.

KARAKTERISTIKAT

Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta. Eshtë rezistent ndaj lagështisë, acideve të holluara, sipërfaqeve alkalike (beton, suva), dhe nuk ndikon materialet e ndjeshme ndaj holluesve. Ka jetëgjatësi të madhe i hapur, të mjaftueshëm për shtresa sipërfaqesh të mëdha, duke krijuar ngjitshmëri të shkëlqyer si në sipërfaqe me llustër ashtu dhe në sipërfaqe të ashpra. Shfaq rezistencë të madhe fillestare dhe përfundimtare në ngjitje. Renditet në kategorinë D2TE sipas EN 12004.

FUSHAT E APLIKIMIT

DW 5000 është i përshtatshëm për ngjitjen e pllakave, rolove prej PVC të butë, barit të stadjumeve, LINOLEUM dhe moketesh në beton të parafabrikuar dhe jo, llaçra dyshemesh, mozaikë, dysheme MDF, kompensat detare ose dru, gjithashtu dhe në llamarinë të astarosur ose të galvanizuar. Eshtë perfekt për shtrimin e pllakave termoizoluese prej poliesteri të fryrë ose të petëzuar, panele poliuretani dhe tapë në muratura betoni, suvaje, tulla, porobeton, si në sipërfaqe të brendshme ashtu dhe në të jashtme. Eshtë i përshtatshëm për shtrim të izoluar pllakash qeramike në dru dhe prodhimet e tij. Ofrohet gjithashtu për montimin në mjedise ku vrehet qarkullim i theksuar, si në spitale dhe hotele, gjithashtu dhe në mjedise me vibracione, si anije, etj.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Përgatitja e sipërfaqes
Suportet tradicionale me bazë çimento duhet të kenë një kohë maturimi të mjaftueshme prej (28 ditë në temperaturë 23o C dhe U.R 40% ). Suportet duhet të jenë të sheshta dhe të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë i pastër e pa lëndë të huaja të tilla si: bojra, vajra, verniqe, materiale anti-ngjitëse. Pastrimi bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Suvatë përpara aplikimit të produktit duhet të kenë një maturim të paktën 1 javë për 1 cm trashësi. Suportet duhet të jenë mekanikisht të qëndrueshëm në funksion të qëllimit të përdorimit. Sipërfaqja e suportit ku do të aplikohet produkti duhet të jetë e pastër nga çdo lloj lënde e huaj.

APLIKIMI

Ngjitësi shtrohet vetëm në njënshtresë siç është, me spatul metalike të dhëmbëzuar, në gjerësi 3 – 5 mm, në sipërfaqe horizontale dhe vertikale. Në vazhdim krehim aq sipërfaqe sa nevojitet për të punuar në 30 – 40 minutat në vazhdim, analogjikisht me kushtet kohore, duke shmangur kështu krijimin e cipës. Produktet të cilat do të bashkëngjiten vendosen me mundësinë e mikro-riparimeve, duke ushtruar tension të lehtë.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në ambalazhim të mbyllur mirë, në mjedise të thata dhe me hije, lagështi të ulët, për të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

PAKETIMI

Ambalazhuar në kova plastike 5 dhe 25 Kg.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

Paketimi

5kg, 25kg

Ngjyra

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000
NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

900L3,600L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart