NEOTEX

NEOTEX® S.A. është themeluar në vitin 1959 në Greqi dhe sot është një nga prodhuesit kryesorë në disa tregje në mbarë botën në fushën e hidroizolimit të lëngshëm (Polyurea, PU, hibrid, çimento dhe më shumë), Dyshemetë rrëshirë (epoksi, poliure, polimer, me bazë PU ), Zgjidhje për kursimin dhe riparimin e energjisë.

Gjatë gjithë këtyre viteve, strategjia konstante e kompanisë ka qenë të diferencojë jo vetëm në cilësi, por edhe në inovacion dhe mbështetje teknike. Falë këtyre shtyllave të strukturës së kompanisë, NEOTEX® sot gëzon marrëdhënie afatgjata me partnerët e saj dhe zgjeron vazhdimisht praninë e saj në tregje të ndryshme, në Evropë, Afrikë, Azi, Amerikë.

NEOTEX® është certifikuar nga TÜV CERT me DIN EN ISO 9001:2015 për aplikimin e një sistemi menaxhimi në përputhje me standardin e mësipërm për R&D, prodhimin, shitjet (përfshirë eksportet), shpërndarjen dhe mbështetjen teknike të materialeve të specializuara të ndërtimit.

Eksperienca e kaluar dhe e tashmja, inovacioni, specializimi, së bashku me një plan zhvillimi të perceptuar mirë dhe të ekzekutuar me kujdes, i lejojnë NEOTEX® të shikojë me optimizëm të ardhmen dhe të lançojë çdo vit produkte të teknologjisë së re dhe cilësisë premium në fushat e tij të ekspertizës. duke mbajtur në vend të parë qëllimin fillestar: kënaqësinë tuaj.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
REZIN EPOKSIDE METALIZATO PER DYSHEME
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ASTAR EPOKSID PER DYSHEME
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
BOJE PISHINASH EPOKSIDE NEOTEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ASTAR EPOKSID PËR SIPËRFAQE ME LAGËSHTI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Llak me shkëlqim poliuretani me filtra UV
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Llak për gurë dhe beton të stampuar
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
12,900L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
HIDROIZOLUES 2 KOMPONENTË REVINEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3,800L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Boje epoxide 2 komponent për dysheme
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
REVINEX QUMËSHT BETONI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2,500L
Show next
Filtro Sipas Çmimit
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart