Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan

Vlerëso Produktin

 • Shfaq depërtim të lartë, për shkak të strukturës së tij nano-molekulare, duke minimizuar marrjen e ujit
 • Shfaq repelencë të hershme ndaj ujit, duke reaguar kimikisht dhe duke u lidhur me nënshtresën
 • Parandalon shiun nga impregnimi i sipërfaqes dhe e mbron atë nga plasaritjet për shkak të ngricave.
 • Është rezistent ndaj alkaleve dhe parandalon lulëzimin
 • Përmirëson vetitë izoluese të nxehtësisë së nënshtresës, duke zvogëluar përçueshmërinë e nxehtësisë
 • Lehtëson pastrimin e sipërfaqes duke kufizuar grumbullimin e papastërtive dhe rritjen e kërpudhave
 • E përshkueshme nga avulli, lejon strukturën të “marrë frymë”
 • Nuk formon lëkurë në sipërfaqe dhe nuk ndryshon pamjen e saj
 • Nuk ndryshon pamjen origjinale të sipërfaqes
 • Pa VOC – Nuk përmban tretës
 • Certifikuar me CE (EN 1504-2)
Tag:

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan

Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan

Përshkrimi i produktit

Komponim i ngopjes nano-molekulare me bazë uji silan-siloksan, me aftësi të lartë depërtuese dhe hidrofobike
performancë, ideale për aplikime në sipërfaqet e jashtme dhe të brendshme të ndërtimit si ujë-rezistent

Fushat e Aplikimit

Silimper® Nano është i përshtatshëm për ngopjen e nënshtresave poroze minerale vertikale (ose të pjerrëta), si betoni, suva dhe lyerje, asbest çimento, tulla, pllaka çati, guri me sipërfaqe të vazhdueshme (d.m.th. pa çarje), duke mbrojtur nga thithja e ujit pa ndryshuar pamjen e sipërfaqes.

Vetitë/Përparësitë

 • Shfaq depërtim të lartë, për shkak të strukturës së tij nano-molekulare, duke minimizuar marrjen e ujit
 • Shfaq repelencë të hershme ndaj ujit, duke reaguar kimikisht dhe duke u lidhur me nënshtresën
 • Parandalon shiun nga impregnimi i sipërfaqes dhe e mbron atë nga plasaritjet për shkak të ngricave.
 • Është rezistent ndaj alkaleve dhe parandalon lulëzimin
 • Përmirëson vetitë izoluese të nxehtësisë së nënshtresës, duke zvogëluar përçueshmërinë e nxehtësisë
 • Lehtëson pastrimin e sipërfaqes duke kufizuar grumbullimin e papastërtive dhe rritjen e kërpudhave
 • E përshkueshme nga avulli, lejon strukturën të “marrë frymë”
 • Nuk formon lëkurë në sipërfaqe dhe nuk ndryshon pamjen e saj
 • Nuk ndryshon pamjen origjinale të sipërfaqes
 • Pa VOC – Nuk përmban tretës
 • Certifikuar me CE (EN 1504-2)

Përgatitja e substratit

Sipërfaqet duhet të jenë të qëndrueshme dhe të vazhdueshme (pa çarje), të pastra, të thata, të mbrojtura nga lagështia në rritje dhe pa pluhur, vaj, yndyrë, myk dhe materiale të lirshme. Pastrimi duhet të bëhet me mjete mekanike ose me derdhje uji. Nuk eshte rekomandohet përdorimi i detergjenteve, pasi ato mund të ndikojnë në performancën e materialit.

Aplikacion

Silimper Nano është gati për përdorim. Pas përzierjes së plotë, Silimper® Nano aplikohet në sipërfaqe të thatë në një shtresë, nga
rul, furçë ose spërkatje, deri në impregnim të plotë. Aplikimi bëhet duke filluar nga pjesët më të larta të sipërfaqes dhe
duke përfunduar në pjesët më të ulëta. Në nënshtresa shumë absorbuese, rekomandohet të aplikohet një shtresë shtesë brenda 2 orëve
pas aplikimit të të mëparshmit. Sipërfaqja e aplikimit duhet të qëndrojë e thatë për të paktën 24 orë pas aplikimit.

Technical Data Sheet Silimper® Nano

Njihuni me produktet tona BOJRA TIRANA

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan
Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart