REVINEX “QUMËSHT BETONI”

2,500L

 • Rendimente (çimento, rërë, Revinex®, gëlqere, ujë, rrjetë tekstil me fije qelqi Gavazzi®). Përqindja: 1-3kg Revinex®/qese çimentoje 50kg. Qëllimi: Krijimi i suvave të papërshkueshëm nga uji, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj plasaritjeve.
 • Pasurimi i llaçit hidroizolues të çimentos Neopress® (Neopress®, Revinex®, ujë). Përqindja: 3-5kg Revinex® / Neopress® kovë 25kg. Qëllimet: Hidroizolimi i bodrumeve, mureve nëntokësore, pishinave me rezistencë të shtuar ndaj presioneve hidrostatike pozitive dhe negative.

2,500L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

REVINEX “QUMËSHT BETONI”

REVINEX “QUMËSHT BETONI”

Produkt kopolimer me shumë qëllime i krijuar për të rritur vetitë e llaçeve dhe veshjeve të çimentos

Fushat e aplikimit

 • Rendimente (çimento, rërë, Revinex®, gëlqere, ujë, rrjetë tekstil me fije qelqi Gavazzi®). Përqindja: 1-3kg Revinex®/qese çimentoje 50kg. Qëllimi: Krijimi i suvave të papërshkueshëm nga uji, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj plasaritjeve.
 • Pasurimi i llaçit hidroizolues të çimentos Neopress® (Neopress®, Revinex®, ujë). Përqindja: 3-5kg Revinex® / Neopress® kovë 25kg. Qëllimet: Hidroizolimi i bodrumeve, mureve nëntokësore, pishinave me rezistencë të shtuar ndaj presioneve hidrostatike pozitive dhe negative.
 • Llaçet dhe llaçet e çimentos të papërshkueshëm nga uji (çimento, rërë, Revinex®, ujë). Proporcioni: 3-10kg Revinex® / qese çimentoje 50kg. Qëllimet: Krijimi i shpateve, rrafshimi, groove, mbushjet e lidhjeve, ngjitja e pllakave.
 • Riparim betoni (rërë, Revinex®, llaç riparues Neorep®). Hapi 1: 1kg Revinex® / 2-3kg çimento për mbrojtjen e përforcimit të çelikut në dy shtresa (me furçë ose furçë bojë). Hapi 2: 1-2kg Revinex® / Llaç riparues 25kg Neorep® për rrafshimin e sipërfaqes (me shtimin e ujit në përzierje) .Qëllimet: Mbrojtja e çelikut kundër korrozionit dhe riparimi i strukturave të dëmtuara të betonit.
 • Lidhja e betonit të vjetër (çimento, rërë, Revinex®). Proporcioni (sipas vëllimit): 1 pjesë çimento: 1 pjesë rërë (madhësia e grimcave 0-2 mm): 0,5 – 1 pjesë Revinex® + ujë (si aq sa nevojitet)
 • Aplikime për dysheme (çimento, rërë, zhavorr, Revinex®, ujë, fibra polipropileni Eurofiber®). Përqindja: 5-10kg Revinex® / qese çimentoje 50kg. Qëllimet: Dyshemetë me veti të larta mekanike dhe kimike të tilla si ato industriale dhe të ngjashme në punëtoritë e riparimit , garazh, njësi ushqimore, laboratorë.
 • Astar (çimento, rërë, Revinex®, ujë). Përqindja: 7-10kg Revinex® / qese çimentoje 50kg. Qëllimet: Rritja e ngjitjes së llaçeve ose llaçeve në substrate.
 • Përforcimi i ngjitëseve të pllakave (Ngjitës për pllaka, Revinex®, ujë). Proporcioni: 1-2kg Revinex® / ngjitës për pllaka 25kg. Qëllimet: Rritja e ngjitjes, papërshkueshmëria nga uji, elasticiteti në zonat e lagështa të ndjeshme ku aplikohen pllaka (p.sh. pishina, banjo , kuzhina).
 • Astar për veshje. Proporcioni: 1kg Revinex® i holluar me 3-4 kg ujë. Konsumi tregues: 40-60gr/m2 Rrit ngjitjen e bojrave të ndërtesave, veshjeve elastomerike (p.sh. Neoroof®) dhe sistemeve të hidroizolimit të çimentos.

Fleta e të Dhënave Teknike Revinex®

Njihuni me produktet tona NEOTEX

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: REVINEX “QUMËSHT BETONI”

Paketimi

5L

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “REVINEX “QUMËSHT BETONI””

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

REVINEX “QUMËSHT BETONI”
REVINEX “QUMËSHT BETONI”
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart