ASTAR EPOKSID PER DYSHEME

Vlerëso Produktin

Dyshemetë dhe muret (fabrikash, laboratorësh, magazinash, superstore, vende parkimi, garazhe, thertore, dhomash, spitale, shkolla etj.), të cilat do të mbulohen me ngjyra dhe sisteme epokside (Epoxol® Floor, Neopox®) dhe përgjithësisht në dysheme të cilat kanë nevojë për rezistencë të lartë mekanike dhe kimike. Gjithashtu i përshtatshëm për stabilizimin e sipërfaqeve të vjetra me bazë çimento dhe përmirësimin e ngjitjes së ngjitësve (p.sh. Epoxol®) në fuga ndërtimi. Mund të aplikohet në sipërfaqe me lagështirë.

Vetitë

Primer epoksi me dy komponentë, me bazë uji, me fortësi të lartë dhe rezistencë ndaj gërryerjes. Ofron rezistencë të mirë ndaj alkaleve, acideve të holluara, ujit dhe shumë tretësve. Në përputhje me rregulloren 2004/42/EC për kufizimin e V.O.C. në bojëra dhe llaqe. Është klasifikuar si SR-B2,0, sipas EN13813.

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

ASTAR EPOKSID PER DYSHEME

ASTAR EPOKSID PER DYSHEME

Dyshemetë dhe muret (fabrikash, laboratorësh, magazinash, superstore, vende parkimi, garazhe, thertore, dhomash, spitale, shkolla etj.), të cilat do të mbulohen me ngjyra dhe sisteme epokside (Epoxol® Floor, Neopox®) dhe përgjithësisht në dysheme të cilat kanë nevojë për rezistencë të lartë mekanike dhe kimike. Gjithashtu i përshtatshëm për stabilizimin e sipërfaqeve të vjetra me bazë çimento dhe përmirësimin e ngjitjes së ngjitësve (p.sh. Epoxol®) në fuga ndërtimi. Mund të aplikohet në sipërfaqe me lagështirë.

Vetitë

Primer epoksi me dy komponentë, me bazë uji, me fortësi të lartë dhe rezistencë ndaj gërryerjes. Ofron rezistencë të mirë ndaj alkaleve, acideve të holluara, ujit dhe shumë tretësve. Në përputhje me rregulloren 2004/42/EC për kufizimin e V.O.C. në bojëra dhe llaqe. Është klasifikuar si SR-B2,0, sipas EN13813.

Përgatitja e substratit

Betoni – mallë çimentoje

Betoni duhet të jetë min. Klasa C20/25, me një rezistencë në tërheqje prej ≥1,5 MPa, dhe e lejuar të kurohet për të paktën 28 ditë, duke marrë të gjitha masat e nevojshme të mirëmbajtjes gjatë periudhës së kurimit të tij. Nënshtresa prej çimentoje duhet të jetë në rregull të përgatitura mekanikisht (p.sh. bluarje, fërkim me plumb, bluarje etj.) për të zbutur parregullsitë, për të arritur një sipërfaqe me teksturë të hapur dhe për të siguruar ngjitjen optimale. Sipërfaqja duhet të jetë mjaft e thatë dhe e mbrojtur nga lagështia në rritje, e qëndrueshme, e pastër dhe pa pluhur, yndyrë, vaj, etj.
Materiali i shkrifët i lirshëm duhet të hiqet plotësisht duke pastruar ose lëmuar me një makinë të përshtatshme dhe një vakum me thithje të lartë pastrues. Sipërfaqja duhet të jetë sa më e lëmuar dhe e sheshtë, si dhe e vazhdueshme (d.m.th. pa zbrazëti, të çara etj.)

Aplikacion

Dy komponentët A dhe B përzihen në raportin e paracaktuar dhe pas shtimit të 10-15% w/w ujë të pastër, ato trazohen për aplikim. 2-3 minuta me një përzierës elektrik me shpejtësi të ulët, derisa masat të bëhen homogjene. Të sipërfaqja më pas mbulohet në një shtresë me rul, furçë ose spërkatje pa ajër. Në rast të rritjes së porozitetit të substratit, një mund të kërkohet një shtresë shtesë.

 

Technical Data Sheet Acqua Primer

Njihuni me produktet tona BOJRA TIRANA

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “ASTAR EPOKSID PER DYSHEME”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

ASTAR EPOKSID PER DYSHEME
ASTAR EPOKSID PER DYSHEME
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart