Product List

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bojra Tirana: Prerje e shpejtë e rëndë B9.01 
 • Heqje e shpejtë dhe e lehtë: Eliminon me lehtësi mjegullat e bojës dhe gjurmët e lëmimit (1200 zhavorr+).
 • I sigurt për bojë të freskët: Formula pa silikon parandalon spërkatjen/pluhurimin në sipërfaqe të reja.
 • Performanca universale: Punon në mënyrë të përsosur në të gjitha llojet e bojës.
 • Rezultatet me shkëlqim të lartë: Arritni një shkëlqim të përsosur me kombinimin Heavy Quick Cut B9.01 dhe Micro Cut.
 • Bojra Tirana: Burimi juaj për komponimet lustruese me cilësi të lartë dhe zgjidhjet e kujdesit të makinave.
1,800L5,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
 • Është produkti kryesor i kompanisë Rollex. Nuk ka asnjë krahasim me një produkt përkatës në mbarë botën. Produkti është i punuar me dorë, me densitet të lartë. Ideale për profesionistët. E garantuar per lyerje 3000 m2. E disponueshme ne dimensionet 18cm-24cm
2,000L2,200L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Specifikim:

 • Gjatësia e kabllit të furnizimit me energji elektrike: Rreth 3 metra/118.1 inç
 • Lëngu riparues: Rreth 800g
 • Madhësia e kupës (Dia x H): Rreth 75 x 118 mm / 2.95 x 4.6 inç
 • Madhësia e kapakut të atomizimit (Dia x H): Rreth 75 x 140 mm / 2.95 x 5.5 inç

Karakteristikat:

 • Efektive: Eliminoni në mënyrë efektive gërvishtjet e fenerëve të makinës dhe zgjidhni problemet e zverdhjes, turbullimit dhe oksidimit.
 • Ferët: Të përshtatshëm për fenerët e rinj, duke ndihmuar në mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e fenerëve.
 • Rivendosja: Rivendosni fenerët, rrisni dukshmërinë dhe sigurinë.
 • Përdorimi i lehtë: Lehtë për t'u përdorur dhe përdorur, transparencë e lartë dhe ngjitje e fortë.
 • Zgjatni jetën: Ndihmoni në zgjatjen e jetëgjatësisë së fenerëve të makinave dhe vononi plakjen e tyre. Bëni fenerët më të shndritshëm dhe më të përsosur.

Paketa e përfshirë:

 • 1 copë x Kupë atomizimi
 • 1 pc x Mbulesa e atomizimit
 • 1 pc x Lëng riparues
 • 1pc x Furnizim me energji elektrike
 • 6 copë x Letër rëre
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Me kalimin e kohës dielli, kontaminimi, shiu acid dhe kripa e kthejnë lentet plastike të fenerit të verdhë, të vrenjtur dhe të errët. Mat fenerët paraqesin një rrezik serioz për sigurinë. Shkëlqimi i tyre zvogëlohet ndjeshëm dhe pamja kur errësohet bëhet gjithnjë e më e varfër. Kjo do të thotë rrezik për të gjithë shoferët! Përveç kësaj, natyrisht, fenerët e pastër dhe të mirëmbajtur kontribuojnë gjithashtu në pamjen e automjetit dhe, në këtë mënyrë, në ruajtjen e vlerës.
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
 • Ndihmon në rivendosjen e plastikës së pastër duke hequr mjegullën dhe çngjyrosjen
 • Siguron një pastrim të thellë në të verdhë dhe të mjegulluar fenerët me përdorimin e një lustër dhe izolues të projektuar posaçërisht
 • Përmirëson dukshmërinë dhe sigurinë
 • Një komplet ka për qëllim rivendosjen e dy lenteve të fenerëve.
 • Ky komplet i lirë kursen qindra dollarë dhe rikthen dukshmërinë thelbësore gjatë natës duke rivendosur lentet tuaja.
 • Procesi i thjeshtë me 5 hapa kërkon vetëm një orë për të hequr gërvishtjet dhe për të rivendosur thjerrëzat dhe lente të shurdhër.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
K2 Vapron është një metodë revolucionare për rigjenerimin e fenerëve të dëmtuar të makinave pa pasur nevojë t’i çmontoni ato. Funksionimi i kompletit bazohet në rindërtimin e shtresës transparente të polikarbonatit (plastika më transparente e përdorur për ndërtimin e mbulesave të fenerëve), duke aplikuar një shtresë të re polikarbonati të lëngët, duke rindërtuar strukturën e hijes së llambës. K2 Vapron është një komplet profesional për rigjenerimin dhe mbrojtjen e llambave të dëmtuara, i njohur gjerësisht si “çajinik i dritave” ose “çajnik magjik”. Është perfekt për rivendosjen e fenerëve të dëmtuar (të shurdhër, të zverdhur), pavarësisht nga mosha e makinës dhe shkalla e dëmtimit të llambave.

Deal list

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PASTE LUCIDIMI B9.01 KOCH CHEMIE
Deal
1 muaj ago

PASTE LUCIDIMI B9.01 KOCH CHEMIE

1,800L5,000L
Bojra Tirana: Prerje e shpejtë e rëndë B9.01 
 • Heqje e shpejtë dhe e lehtë: Eliminon me lehtësi mjegullat e bojës dhe gjurmët e lëmimit (1200 zhavorr+).
 • I sigurt për bojë të freskët: Formula pa silikon parandalon spërkatjen/pluhurimin në sipërfaqe të reja.
 • Performanca universale: Punon në mënyrë të përsosur në të gjitha llojet e bojës.
 • Rezultatet me shkëlqim të lartë: Arritni një shkëlqim të përsosur me kombinimin Heavy Quick Cut B9.01 dhe Micro Cut.
 • Bojra Tirana: Burimi juaj për komponimet lustruese me cilësi të lartë dhe zgjidhjet e kujdesit të makinave.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Rul boje origjinal ROLEX me lesh
Deal
1 vit ago

Rul boje origjinal ROLEX me lesh

2,000L2,200L
 • Është produkti kryesor i kompanisë Rollex. Nuk ka asnjë krahasim me një produkt përkatës në mbarë botën. Produkti është i punuar me dorë, me densitet të lartë. Ideale për profesionistët. E garantuar per lyerje 3000 m2. E disponueshme ne dimensionet 18cm-24cm
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Pastrimi i fenerve te makines me avull
Deal

Specifikim:

 • Gjatësia e kabllit të furnizimit me energji elektrike: Rreth 3 metra/118.1 inç
 • Lëngu riparues: Rreth 800g
 • Madhësia e kupës (Dia x H): Rreth 75 x 118 mm / 2.95 x 4.6 inç
 • Madhësia e kapakut të atomizimit (Dia x H): Rreth 75 x 140 mm / 2.95 x 5.5 inç

Karakteristikat:

 • Efektive: Eliminoni në mënyrë efektive gërvishtjet e fenerëve të makinës dhe zgjidhni problemet e zverdhjes, turbullimit dhe oksidimit.
 • Ferët: Të përshtatshëm për fenerët e rinj, duke ndihmuar në mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e fenerëve.
 • Rivendosja: Rivendosni fenerët, rrisni dukshmërinë dhe sigurinë.
 • Përdorimi i lehtë: Lehtë për t'u përdorur dhe përdorur, transparencë e lartë dhe ngjitje e fortë.
 • Zgjatni jetën: Ndihmoni në zgjatjen e jetëgjatësisë së fenerëve të makinave dhe vononi plakjen e tyre. Bëni fenerët më të shndritshëm dhe më të përsosur.

Paketa e përfshirë:

 • 1 copë x Kupë atomizimi
 • 1 pc x Mbulesa e atomizimit
 • 1 pc x Lëng riparues
 • 1pc x Furnizim me energji elektrike
 • 6 copë x Letër rëre
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
SOLUCION PER LARJE FENERI ME AVULL
Deal
Me kalimin e kohës dielli, kontaminimi, shiu acid dhe kripa e kthejnë lentet plastike të fenerit të verdhë, të vrenjtur dhe të errët. Mat fenerët paraqesin një rrezik serioz për sigurinë. Shkëlqimi i tyre zvogëlohet ndjeshëm dhe pamja kur errësohet bëhet gjithnjë e më e varfër. Kjo do të thotë rrezik për të gjithë shoferët! Përveç kësaj, natyrisht, fenerët e pastër dhe të mirëmbajtur kontribuojnë gjithashtu në pamjen e automjetit dhe, në këtë mënyrë, në ruajtjen e vlerës.
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
PASTRIM FENERESH ME AVULL
Deal
1 vit ago

PASTRIM FENERESH ME AVULL

4,900L
 • Ndihmon në rivendosjen e plastikës së pastër duke hequr mjegullën dhe çngjyrosjen
 • Siguron një pastrim të thellë në të verdhë dhe të mjegulluar fenerët me përdorimin e një lustër dhe izolues të projektuar posaçërisht
 • Përmirëson dukshmërinë dhe sigurinë
 • Një komplet ka për qëllim rivendosjen e dy lenteve të fenerëve.
 • Ky komplet i lirë kursen qindra dollarë dhe rikthen dukshmërinë thelbësore gjatë natës duke rivendosur lentet tuaja.
 • Procesi i thjeshtë me 5 hapa kërkon vetëm një orë për të hequr gërvishtjet dhe për të rivendosur thjerrëzat dhe lente të shurdhër.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SOLUCION PËR FENER ME AVULL
Deal
1 vit ago

SOLUCION PËR FENER ME AVULL

7,400L
K2 Vapron është një metodë revolucionare për rigjenerimin e fenerëve të dëmtuar të makinave pa pasur nevojë t’i çmontoni ato. Funksionimi i kompletit bazohet në rindërtimin e shtresës transparente të polikarbonatit (plastika më transparente e përdorur për ndërtimin e mbulesave të fenerëve), duke aplikuar një shtresë të re polikarbonati të lëngët, duke rindërtuar strukturën e hijes së llambës. K2 Vapron është një komplet profesional për rigjenerimin dhe mbrojtjen e llambave të dëmtuara, i njohur gjerësisht si “çajinik i dritave” ose “çajnik magjik”. Është perfekt për rivendosjen e fenerëve të dëmtuar (të shurdhër, të zverdhur), pavarësisht nga mosha e makinës dhe shkalla e dëmtimit të llambave.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
REZIN EPOKSIDE METALIZATO PER DYSHEME
Deal
Epoxol® Design është një sistem epoksi dekorativ vetë-nivelues me efekt metalik, ideal për dyshemetë e brendshme të dyqaneve, restoranteve, hoteleve, rezidencave, etj. Ai përbëhet nga një sistem epoksi me ngjyra, pa tretës, me dy komponentë (Epoxol® Design Base Coat) përdoret si shtresë bazë dhe një sistem epoksi me dy përbërës pa tretës (Epoxol® Design Aluminum ose Gold) i cili ofron efektin metalik. Vetitë Epoxol® Design ofron një efekt metalik mahnitës dhe është ideal për krijime unike me estetikë të lartë. Shfaq rezistencë shumë të mirë ndaj gërryerjes dhe stresit mekanik. Ka rezistencë të lartë kimike.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ASTAR EPOKSID PER DYSHEME
Deal
Dyshemetë dhe muret (fabrikash, laboratorësh, magazinash, superstore, vende parkimi, garazhe, thertore, dhomash, spitale, shkolla etj.), të cilat do të mbulohen me ngjyra dhe sisteme epokside (Epoxol® Floor, Neopox®) dhe përgjithësisht në dysheme të cilat kanë nevojë për rezistencë të lartë mekanike dhe kimike. Gjithashtu i përshtatshëm për stabilizimin e sipërfaqeve të vjetra me bazë çimento dhe përmirësimin e ngjitjes së ngjitësve (p.sh. Epoxol®) në fuga ndërtimi. Mund të aplikohet në sipërfaqe me lagështirë.

Vetitë

Primer epoksi me dy komponentë, me bazë uji, me fortësi të lartë dhe rezistencë ndaj gërryerjes. Ofron rezistencë të mirë ndaj alkaleve, acideve të holluara, ujit dhe shumë tretësve. Në përputhje me rregulloren 2004/42/EC për kufizimin e V.O.C. në bojëra dhe llaqe. Është klasifikuar si SR-B2,0, sipas EN13813.
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
BOJE PISHINASH EPOKSIDE NEOTEX
Deal
Neopox® Pool është një shtresë epokside, me bazë tretës, me filtra UV të inkorporuar, e përshtatshme për pishina. Është shumë e qëndrueshme ndaj kimikateve të klorimit. I përshtatshëm për ndërtime dhe sipërfaqe poliesteri, që i nënshtrohen stresit të madh mekanik dhe kanë nevojë për rezistencë kimike. Produkti mund të aplikohet në pishina, depozita (për ujë jo të pijshëm, solucione të holluara acidesh dhe bazash), varka etj. Fushat e aplikimit
 • Pishina, tanke, shatërvanë, varka
 • Strukturat metalike
Karakteristikat dhe avantazhet
 • Rezistent në temperaturat ndërmjet -50°C dhe +140°C (rezistencë afatshkurtër). Rezistencë e përhershme midis -20°C dhe +70°C.
 • Përmban filtra UV
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj ujit, ujit të detit, acideve të holluara dhe alkaleve.
 • Rritja e rezistencës ndaj shkumës
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
STUKO DUROSTICK AKRILIKE STUCOFIX-P
Deal
Pastë e shtresës së skremuar ultrafine Llaç çimento akrilik, kokërr të imët, i bardhë, i fortifikuar me rrëshirë ujdisëse. Thjesht shtoni ujë për të krijuar një pastë kremoze që mund të aplikohet lehtësisht duke përdorur thika spackling ose makinë injektimi duke rezultuar në një sipërfaqe të përkryer të lëmuar dhe të qëndrueshme pa defekte (flluska, linja spacking). Tharje e shpejtë, pa gunga që nuk shpërthen. Përhapet butësisht, është e lehtë për t’u rërë dhe ka mbulim të madh. Zbatohet si shtresë(a) e hollë, përfunduese në suva me bazë mermeri, mur të thatë ose beton të lëmuar për t’u mbuluar me bojë ose letër-muri. GP e klasifikuar: CSII/W0 sipas EN 998-1.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
ASTAR EPOKSID PËR SIPËRFAQE ME LAGËSHTI
Deal
Vetitë
 • Primer epoksi me dy komponentë, pa tretës,
 • Ofron rezistencë të mirë ndaj alkaleve.
 • I përshtatshëm për përdorim të brendshëm.
 • Mund të aplikohet në sipërfaqe poroze të lagura ose me lagështi.
 • Mund të përdoret si izolues i pastër.
 • Lidhja e betonit të vjetër me të ri.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Komponim i ngopjes nano-molekulare silan-Siloksan
Deal
 • Shfaq depërtim të lartë, për shkak të strukturës së tij nano-molekulare, duke minimizuar marrjen e ujit
 • Shfaq repelencë të hershme ndaj ujit, duke reaguar kimikisht dhe duke u lidhur me nënshtresën
 • Parandalon shiun nga impregnimi i sipërfaqes dhe e mbron atë nga plasaritjet për shkak të ngricave.
 • Është rezistent ndaj alkaleve dhe parandalon lulëzimin
 • Përmirëson vetitë izoluese të nxehtësisë së nënshtresës, duke zvogëluar përçueshmërinë e nxehtësisë
 • Lehtëson pastrimin e sipërfaqes duke kufizuar grumbullimin e papastërtive dhe rritjen e kërpudhave
 • E përshkueshme nga avulli, lejon strukturën të "marrë frymë"
 • Nuk formon lëkurë në sipërfaqe dhe nuk ndryshon pamjen e saj
 • Nuk ndryshon pamjen origjinale të sipërfaqes
 • Pa VOC - Nuk përmban tretës
 • Certifikuar me CE (EN 1504-2)
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart