Kunstharzputz – GRAFIATO AKRILIKE RENOVA

3,000L

Suva rrëshirë sintetike – për Jasht dhe Brenda
Material i gatshëm dekorativ për jashtë dhe brenda në granulacione, struktura dhe ngjyra të ndryshme. I qëndrueshëm ndaj zjarit, avull-lëshues dhe elastik, struktural. Për fasada me termoizolim dhe sipërfaqe të lyera me llaç/gëlqere – çimento.

3,000L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Kunstharzputz – GRAFIATO AKRILIKE RENOVA

Kunstharzputz – GRAFIATO AKRILIKE RENOVA Suva rrëshirë sintetike – për jasht dhe brenda. Material i gatshëm dekorativ në granulacione, struktura dhe ngjyra të ndryshme. I qëndrueshëm ndaj zjarit, avull-lëshues dhe elastik, struktural. Për fasada me termoizolim dhe sipërfaqe të lyera me llaç/gëlqere – çimento. Veshje dekorative e gatshme për përdorim që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme me bazë akrilike. Është njëprodukt ekologjikisht i testuar. I prodhuar në bazë të teknollogjisë HTT (Hörman Transpirant Tecnology) që bën të mundur ajrosjen e murit dhe parandalimin e mykut. Falë formulës së re me përmbajtje fibrash sintetike dhe adetivë special ky produkt nuk lejon plasaritjet dhe nuk lejon që papastërtitë të unifikohen me të, keshtu që arrin të vetëpastrohet shumë lehtë.

KARAKTERISTIKA TË PËRGJITHSHME

  • Lejon përshkueshmërinë e murit ndaj avujve.
  • Formon një strukturë të qëndrueshme.
  • Mbyll plasaritjet e suvave me bazë çimento–gëlqere.
  • Formon një stukturë të bukur dhe mbrojtëse ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Karakterizohet ka një punueshmëri dhe hapje mjaft e mirë.
  • Karakterizohet nga një kohë e gjatë pune.
  • Konform EN 15824.
  • Produkt i thjeshtë për tu aplikuar.
  • Produkt gëzon veti të larta vetëpastruese.

FUSHA E APLIKIMIT

I përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mirë hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret edhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç themelor termoizolues të cilët paraprakisht janë rrafshuar.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet Kunstharzputz paraprakisht duhet të pastrohet nga pluhurat si edhe mbetjet e naftës, vajrave verniqeve, dylli dhe nga
materialet kundër ngjitjes. Pastrimi i vajrave,verniqeve,dyllit apo materialve kundër ngjitjes realizohet mekanikisht ose në mënyrë manual. Përpara aplikimit te Kunstharzputz suporti duhet të rrafshohet e të nivelohet me RENOFIX 58. Suportet duhet të jenë të sheshta dhe mekanikisht të qëndrueshëm në funksion të qëllimit të përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti është i gatshëm për përdorim. Aplikimi i produktit mund të realizohet në mënyrë manuale nëpërmjet një mallë. Menjëherë mbas
aplikimit të produktit në suport, bëhet rrafshimi i tij me një një mallë plastike dhe punohet në drejtimin horizontal, vertikal ose rrethore në
varësi të efektit estetik që dëshiron të realizosh.Punueshmëria varet nga aftësia absorbuese e suportit si edhe nga temperatura e ambjentit.

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “Kunstharzputz – GRAFIATO AKRILIKE RENOVA”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kunstharzputz – GRAFIATO AKRILIKE RENOVA
Kunstharzputz – GRAFIATO AKRILIKE RENOVA
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart