RENOVA

RENOVA është sinonim i inovacioneve, teknologjisë, suksesit, vlerës, sigurisë dhe dashurisë ndaj punës, kulturës, traditës dhe besnikërisë. Ne synojmë zhvillim të teknologjisë dhe inovacione në prodhimet tona.

Renova është promotori kryesor i zhvillimit të biznesit, ekonomisë dhe zhvillimeve tekniko-teknologjike në Ballkan.

Motoja jonë: “Gjëra të pa arritshme nuk ekzistojnë”

Qëllimi kryesor i shkuarjes së babait të z. Shefki Idrizit në Zvicër ishte krijimi i kushteve me të mira për jetën e fëmijëve të tij dhe pasardhësve të tij.Viti 1992 është viti i kthimit në shumë aspekte dhe shumë drejtime. Z. Shefki Idrizi hap firmën Renova e cila në fillim ishte vetëm firmë tregtare dhe shërbyese që për një kohë shumë të shkurtë u paraqiten nevojat për ngritje dhe rritje marramendëse. Me një angazhim dhe vullnet të madh për arritje dhe zhvillim ekonomiko-social është arritur e gjithë ajo që ju mund të shihni në këtë web faqe por edhe më tepër ngase ne vazhdojmë të punojmë me të njëjtin elan.

Suksesi i Renovës është bashkëdyzim i forcave dhe vullnetit të dy vëllezërve Shefki dhe Qenan Idrizit. Ata janë plotësim i njëri tjetrit. Qenani përveç investimeve të tij intelektuale në biznes i është përkushtuar me shume zell dhe sukses edhe sportit, pikërisht futbollit.

Klubi futbollistik “Renova” startoi nga liga komunale që për katër vite të arrij në piedestalin e futbollit në Maqedoni në ligë ta parë. Është ky një sukses falë meritës dhe menaxhimit të shkëlqyeshëm të z.Qenanit.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Kunstharzputz - GRAFIATO AKRILIKE RENOVA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3,000L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
RENOFIX 370 - GRAFIATO MINERALE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
850L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
RENOFIX 700 - GRAFIATO MINERALE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
1,050L
Show next
Filtro Sipas Çmimit
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart