STUKO ELASTIKE AKRILIKE

Vlerëso Produktin

400L700L

ELASTIKOS STOKOS ROGMON & ARMON

Stuko fleksibël për çarje dhe nyje.

  • Kundra ujit në plasaritjet e vijave të holla
  • Elastomerike

400L700L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

STUKO ELASTIKE AKRILIKE

STUKO ELASTIKE AKRILIKE ELASTIKOS STOKOS është një stuko shumë fleksibile. Është i përshtatshëm për mbushjen e çarjeve dhe nyjeve në mure dhe çati. Ka ngjitje shumë të mirë dhe rezistencë ndaj ultravioletëve dhe alkaleve. Ndjek lehtësisht tkurrjet dhe zgjerimet e çarjeve dhe nyjeve, duke ruajtur fleksibilitetin e saj në sipërfaqe të tilla si çimento, beton, suva, tulla.

Përshkrimi i aplikimit
Aplikoni me shpatull

Përgatitja e sipërfaqeve

Sipërfaqet duhet të jenë të pastra, të thata dhe të pastra nga të gjitha materialet e dëmtuara dhe ngjitëse të dobëta, papastërtitë, yndyrat dhe kripërat. Nëse është e nevojshme, çarjet zmadhohen me pajisje mekanike dhe përgatiten me ASTARI VIVEDUR, të holluara deri në 20% me BRUSH SOLVENT të VIVECHROM. • Lëmimi i thatë, fërkimi i filmit të bojës të thatë do të shkaktojë pluhur dhe / ose gazra të rrezikshëm. Lëmimi / rrafshimi i lagësht duhet të përdoret kudo që është e mundur. Nëse ekspozimi nuk mund të shmanget me sigurimin e ventilimit lokal të shkarkimit, duhet të përdoren pajisje të përshtatshme mbrojtëse të frymëmarrjes.

Aplikimi

  • Zbatohet pa rralluar me shpatull.
  • Për çarje me gjerësi dhe thellësi më shumë se 10 mm, një kordon poliuretani vendoset në boshllëkun që është mbushur me ELASTIKOS STOKOS deri në majë. Plasaritjet më të vogla se 10 mm mbyllen me të ELASTIKOS STOKOS.
  • Vendoseni materialin dhe lëreni të thahet në temperatura ndërmjet 10 ° C deri 35 ° C.

Specifikime

  • Lloji: Stuko akrilike elastomerike.
  • Metoda e aplikimit: Shpatull.
  • Rrallimi: Gati për përdorim
  • Ngjyrat: Është në dispozicion në të bardhë
  • Ruajtja: Ruhet midis 5 ° C dhe 40 ° C

Njihuni me produktet tona VIVECHROM

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: STUKO ELASTIKE AKRILIKE

Paketimi

350gr, 700gr

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “STUKO ELASTIKE AKRILIKE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart