RENOFIX 370 – GRAFIATO MINERALE

850L

RENOFIX 370

GRAFIATO MINERAL STRUKTURAL (ABRIB) PËR MURE.

SKU: N/A Tags: ,

850L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

RENOFIX 370 – GRAFIATO MINERALE

RENOFIX 370 – GRAFIATO MINERALE strukturale për mure. Material mineral dhe struktural bojëkafe për një jetesë komode dhe të shëndoshë për sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme. Renofix 370 përbëhet nga guri gëlqeror, gëlqere e hidratuar, çimento e bardhë dhe komponente lidhëse për lidhje të mirë të sipërfaqeve. Renofix 370 përzihet me 7-8 litra ujë: para përdorimit përzihet edhe njëherë. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.

HAPËSIRAT E PËRDORIMIT:

Llaç i thatë i fabrikuar sipas EN 998-1. Llaç mineral, johidrofob, struktural, final për fasada dhe hapësira të brendshme, mbi llaçe themelore dhe llaçe për izolim termik.

PËRMBAJTJA:

  • Gëlqere e hidratizuar
  • Çimento e bardhë
  • Rërë të bardhë mermeri të klasuar me granulacion të ndryshëm
  • Komponentë lidhës
VEÇORITË:
  • Ekologjikisht i preferuar
  • Pa lëndë lidhëse organike
PËRGATITJA E BAZËS:

Bazamenti duhet të jetë i thatë, i pastruar nga pluhuri dhe mbeturinat. Llaçet themelore të gipsit apo çimentos duhet të jenë të tharë plotësisht dhe të pastër. Tërë sipërfaqja apo pllakat e gipskartonit duhet paraprakisht të rrafshohen (shpaklohen) mirë me Renofix 15 i bardhë ose Renofix 18. Renofix 370 mund të vendoset pasi të jenë tharë llaçet themelore.

PËRGATITJA E LLAÇIT:

Një thes Renofix 370 zbrazet në 6.3-6.7 litra ujë të pastër dhe përzihet me mikser deri sa të fitohet masë homogjene. Pas përzierjes lihet të qëndrojë për 10 minuta. Më pas përsëri përzihet dhe vendoset mbi bazamentin.

PËRPUNIMI DHE KUSHTET E PËRPUNIMIT:

Llaçi vendoset me rrafshues metali (gletkele). Strukturimi i llaçit arrihet me fërkuese të posaçme për filcim (nga stiropori apo plastika). Trashësia e shtresës varet nga madhësia e thërmisë (granulës). . Nuk lejohet përzierja me materiale tjera.

VËRREJTJE:

Përmban gëlqere të shuar dhe çimento të bardhë. Irriton sytë dhe lëkurën. Në raste të tilla, lëkura të lahet me ujë të pastër, ndërsa për sytë kërkoni ndihmën e mjekut.

PAKETIMI:

Renofix 370 paketohet dhe shpërndahet në thasë letre nga 25 kg. që janë të mbrojtur nga lagështia.

DEPONIMI:

Të deponohet në hapësira të thata, mbi paleta të drurit. Afati i deponimit është 6 muaj.

Specifikime: RENOFIX 370 – GRAFIATO MINERALE

Paketimi

25kg

Granulimi

1, 2, 3

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “RENOFIX 370 – GRAFIATO MINERALE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

RENOFIX 370 – GRAFIATO MINERALE
RENOFIX 370 – GRAFIATO MINERALE
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart