HIDROIZOLUES AQUABLOCKER PU

4,200L9,000L

AQUABLOCKER PU

Hidroizolues një komponentësh me bazë poliuretani, I gatshëm për përdorim.

KARAKTERISTIKAT

AQUABLOCKER PU është një material lyerës hidroizolues me bazë poliuretani për tarraca, me përmbaje të lartë rezinash poliuretani.

  • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
  • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si edhe të atyre të përbëra prej tulle druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues. Mundësi përdorimi edhe në shtresa ta paniveluara.
  • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve edhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
  • Ngjyra e bardhë e hidroizoluesit gjatë verës ndihmon në uljen e temperaturës, është hermetik por lejon përshkueshmërinë nga avujt.
SKU: N/A Tags: ,

4,200L9,000L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

HIDROIZOLUES AQUABLOCKER PU

HIDROIZOLUES AQUABLOCKER PU Hidroizolues një komponentësh me bazë poliuretani, I gatshëm për përdorim.

KARAKTERISTIKAT

AQUABLOCKER PU është një material lyerës hidroizolues me bazë poliuretani për tarraca, me përmbaje të lartë rezinash poliuretani.

  • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
  • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si edhe të atyre të përbëra prej tulle druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues. Mundësi përdorimi edhe në shtresa ta paniveluara.
  • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve edhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
  • Ngjyra e bardhë e hidroizoluesit gjatë verës ndihmon në uljen e temperaturës, është hermetik por lejon përshkueshmërinë nga avujt.

FUSHA E PËRDORIMIT

AQUABLOCKER PU përdoret si hidroizolues nëpër tarraca, ballkone, mure, si edhe në vënde me lageshtirë. Aplikohet lehtësisht duke krijuar një membranë hidroizoluese me elasticitet të lartë dhe rezistencë mekanike pa krijuar çarje ose tkurrje. Gjithashtu, është lehtësisht i aplikueshëm në zonat e vështira si kënde, bashkime të materialeve të ndryshëm që formojnë fuga etj. AQUABLOCKER PU nuk rekomandohet të përdoret për hidroizolimin e bodrumeve nëntokësorë.

MËNYRA E PËRDORIMIT
Përgatitja e sipërfaqes
Sipërfaqet ku do të aplikohet materiali duhet të jenë të pastra nga pluhurat, bojërat, etj. Në mënyrë që të arrihet një hidroizolim sa më i mirë rekomandohet që sipërfaqja që do të hidroizolohet me AQUABLOCKER PU të trajtohet paraprakisht me astarin PU – 88 Primer.

APLIKIMI

AQUABLOCKER PU aplikohet në dy duar me furçë ose me rrul, mbasi të jetë tharë plotësisht astari i aplikuar paraprakisht mbi sipërfaqen që do të hidroizolohet. Konsumi është afërsisht 0.8 – 1 Kg/m2 në varësi të sipërfaqes që do të hidroizolohet. Dora e dytë duhet të aplikohet vetëm pasi shtresa e pare të jetë tharë plotësisht, duhet ti kushtohet kujdes që aplikimi i shtresës së dytë të bëhet në formë kryq mbi shtresën e parë.

KONSUMI

Konsumi është afërsisht 0.8 – 1 Kg/m2

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në mjedise të mbrojtura nga ngricat deri në 18 muaj nga data e prodhimit.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: HIDROIZOLUES AQUABLOCKER PU

Paketimi

5kg, 12kg

Ngjyra

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “HIDROIZOLUES AQUABLOCKER PU”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

HIDROIZOLUES AQUABLOCKER PU
HIDROIZOLUES AQUABLOCKER PU

4,200L9,000L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart