STUKO PËR PATINIME SPATORELLA

Vlerëso Produktin

260L620L

SPATORELLA

Stuko Patinimi për realizimin e rifiniturave të lëmuara.
KARAKTERISTIKA TEKNIKE
Stuko patinimi e përbërë nga çimento e bardhë,pluhur mermeri i bardhë, rezina dhe adetivë special.

  • Karakterizohet nga një punueshmëri dhe hapje e lehtë dhe pa rrëshkishmëri vertikale gjë që lehtëson aplikimin nëpër sipërfaqe vertikale.
  • Përdoret për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
  • Lejon një trashësi nga 1 deri 3 mm për çdo dorë.
  • Fërkohet lehtësisht me letër zmerile dhe jep një rifiniturë të lëmuar.
  • Është konform normës EN 998 – 1
SKU: N/A Tags: ,

260L620L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

STUKO PËR PATINIME SPATORELLA

STUKO PËR PATINIME SPATORELLA për realizimin e rifiniturave të lëmuara.
KARAKTERISTIKA TEKNIKE
Stuko patinimi e përbërë nga çimento e bardhë,pluhur mermeri i bardhë, rezina dhe adetivë special.

  • Karakterizohet nga një punueshmëri dhe hapje e lehtë dhe pa rëshkishmëri vertikale gjë që lehtëson aplikimin nëpër sipërfaqe vertikale.
  • Përdoret për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
  • Lejon një trashësi nga 1 deri 3 mm për çdo dorë.
  • Fërkohet lehtësisht me letër zmerile dhe jep një rifiniturë të lëmuar.
  • Është konform normës EN 998 – 1

FUSHA E PËRDORIMIT

Për stukimin e mureve dhe tavaneve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë gëlqere – çimento. Stukimin e sipërfaqeve prej betoni. Stukimin e mureve dhe tavaneve prej kartongipsi.

SHËNIME TË RËNDËSISHME

Mos shtoni përbërje të tjera si çimento apo gëlqere në produktin e dhënë. Mos e aplikoni produktin mbi sipërfaqe të lyera. Mos e aplikoni produktin mbi suporte të veshura me veshje plastike. Nuk duhet të aplikohet në një trashësi më të madhe se 5 mm. Mos shtoni ujë në përbërje mbasi ajo të jetë përgatitur. Duhet të aplikohet në temperatura nga +5o C deri +35o C

PERFORCIMI ME LATEX
Për t’i përmirësuar ngjitshmërinë, papërshkueshmerinë nga uji, plasticitetin, elasticitetin, forcën mekanike etj, SPATURELA mund të përforcohet me adetivin LATEX. Raporti i përzierjes është 1:5 me ujë.
PËRGATITJA E PËRZIERJES
Përzieni 15 Kg stuko patinimi me 4.5 – 5 litra ujë me përzierës elektrik me një numër të vogël rrotullimesh derisa të fitohet një masë homogjene. Rekomandohet që masa e fituar të lihet në qetësi për afro 5 minuta dhe të përzihet përsëri përpara përdorimit.
PËRGATITJA E SUPORTIT
Suportet që karakterizohen nga një disnivel më i madh se 3 mm, duhet të nivelohen paraprakisht përpara aplikimit të stukos. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë pa lëndë të huaja të tilla si, yndyrna, verniqe, bojra, etj. Suporti duhet të laget me ujë përpara aplikimit të produktit.
MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT
Produkti përhapet në sipërfaqe nëpërmjet një spatule të lëmuar për të siguruar një përhapje dhe mbulim të plotë të sipërfaqes. Produkti aplikohet deri në një trashësi 3 mm nga një deri në dy duar.
PASTRIMI
Pastrimi i veglave të punës dhe i duarve duhet bërë gjatë kohës që produkti është tharë plotësisht.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: STUKO PËR PATINIME SPATORELLA

Paketimi

5kg, 15kg

Ngjyra

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “STUKO PËR PATINIME SPATORELLA”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

STUKO PËR PATINIME SPATORELLA
STUKO PËR PATINIME SPATORELLA

260L620L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart