SILIKON FLEX PU 40

Vlerëso Produktin

970L

FLEX PU 40

Silikon me bazë poliuretani
KARAKTERISTIKAT
Mastikë elastik fugash, një përbërës, me bazë poliuretanike. Eshtë mekanikisht rezistent, nuk vajoset dhe reziston në diell dhe në dëborë. Nuk ndikohet nga uji i kripur ose jo, lyhet dhe është rezulëtativ për vulosje fugash me gjerësi 6 – 30 mm dhe thellësi 3 – 15 mm.

970L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

SILIKON FLEX PU 40

SILIKON FLEX PU 40 Silikon me bazë poliuretani
KARAKTERISTIKAT
Mastikë elastik fugash, një përbërës, me bazë poliuretanike. Eshtë mekanikisht rezistent, nuk vajoset dhe reziston në diell dhe në dëborë. Nuk ndikohet nga uji i kripur ose jo, lyhet dhe është rezulëtativ për vulosje fugash me gjerësi 6 – 30 mm dhe thellësi 3 – 15 mm.

APLIKIMI

FLEX PU – 40 ofrohet për vulosje elastike të pretendimeve të larta, në zbatime të shumta:

  • Mbulim fugash bymimi në ndërtesa, koridore aeroporti, lidhje tubash çimento kanalizimesh, mure parafabrikat prej betoni.
  • Vulosje fugash kasash dritaresh, dyersh, prej alumini, metalike, druri dhe PVC.
  • Hidroizolim perimetrik ndërtesash në bashkimin e sipërfaqeve të jashtme horizontale me ato vertikale.
  • Mbrojtje të ngjitjes dhe të vulosjes gjatë vendosjes së pllakave, sa tek mbushja e fugave bymyese, në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme, aq edhe në mbushjen e fugave perimetrike tek përfundimet e pllakave të dyshemesë me muret ose parmakët si edhe në ballkone para mbulimit me parvaze.
  • Vulosje kangjellash metalike dhe druri në vëndet e bashkimit të tyre me mermerët, gurë natyral ose beton në tarraca, ballkone, mure.
  • Punime në ndërtim anijesh për çdo vulosje elastike ose fiksim poliestere me dru, inoks ose alumin.

MËNYRA E PËRDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes
Nënshtresa të jetë e qëndrueshme, e thatë dhe e çliruar nga vajra. Në sipërfaqe prej betoni ose suva, largojmë nga anët e fugave materialet e kalbura dhe pluhurat me furçë teli dhe fshesë thithëse ose me ajër presioni dhe penel. Thëllësia e fugës përcaktohet në gjysmën e gjerësisë së saj dhe regullohet me kordon mbushës fugash prej polietilen të fryrë dhe në qoftë se nuk ekziston, me polisterin të fryrë. Përdorimi i letrës ngjitëse në kufitë e fugës lehtëson në përcaktimin e saktë të vijës vulosëse. Për puthitje më të mirë dhe ngjitje të pathyeshme të FLEXPU-40.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në vënde të thata dhe nën hije të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

 

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “SILIKON FLEX PU 40”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart