SILIKON BAZË POLIURETANI

Vlerëso Produktin

970L

FLEX PU – 40

Silikon me bazë poliuretani
KARAKTERISTIKAT
Mastikë elastik fugash, një përbërës, me bazë poliuretanike. Eshtë mekanikisht rezistent, nuk vajoset dhe reziston në diell dhe në dëborë. Nuk ndikohet nga uji i kripur ose jo, lyhet dhe është rezulëtativ për vulosje fugash me gjerësi 6 – 30 mm dhe thellësi 3 – 15 mm.

970L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

SILIKON BAZË POLIURETANI

SILIKON BAZË POLIURETANI Mastikë elastik fugash, një përbërës, me bazë poliuretanike. Eshtë mekanikisht rezistent, nuk vajoset dhe reziston në diell dhe në dëborë. Nuk ndikohet nga uji i kripur ose jo, lyhet dhe është rezulëtativ për vulosje fugash me gjerësi 6 – 30 mm dhe thellësi 3 – 15 mm.

APLIKIMI

FLEX PU – 40 ofrohet për vulosje elastike të pretendimeve të larta, në zbatime të shumta:

  • Mbulim fugash bymimi në ndërtesa, koridore aeroporti, lidhje tubash çimento kanalizimesh, mure parafabrikat prej betoni.
  • Vulosje fugash kasash dritaresh, dyersh, prej alumini, metalike, druri dhe PVC.
  • Hidroizolim perimetrik ndërtesash në bashkimin e sipërfaqeve të jashtme horizontale me ato vertikale.
  • Mbrojtje të ngjitjes dhe të vulosjes gjatë vendosjes së pllakave, sa tek mbushja e fugave bymyese, në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme, aq edhe në mbushjen e fugave perimetrike tek përfundimet e pllakave të dyshemesë me muret ose parmakët si edhe në ballkone para mbulimit me parvaze.
  • Vulosje kangjellash metalike dhe druri në vëndet e bashkimit të tyre me mermerët, gurë natyral ose beton në tarraca, ballkone, mure.
  • Punime në ndërtim anijesh për çdo vulosje elastike ose fiksim poliestere me dru, inoks ose alumin.

MËNYRA E PËRDORIMIT

  1. Përgatitja e sipërfaqes
    Nënshtresa të jetë e qëndrueshme, e thatë dhe e çliruar nga vajra. Në sipërfaqe prej betoni ose suva, largojmë nga anët e fugave materialet e kalbura dhe pluhurat me furçë teli dhe fshesë thithëse ose me ajër presioni dhe penel. Thëllësia e fugës përcaktohet në gjysmën e gjerësisë së saj dhe regullohet me kordon mbushës fugash prej polietilen të fryrë dhe në qoftë se nuk ekziston, me polisterin të fryrë. Përdorimi i letrës ngjitëse në kufitë e fugës lehtëson në përcaktimin e saktë të vijës vulosëse. Për puthitje më të mirë dhe ngjitje të pathyeshme të FLEXPU-40.
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në vënde të thata dhe nën hije të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: SILIKON BAZË POLIURETANI

Paketimi

600ml

Ngjyra

Gri

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “SILIKON BAZË POLIURETANI”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart