SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS

Vlerëso Produktin

FLEX PU – 40 PLUS

Silikon me bazë poliuretani me rezistenca ekstremisht të larta ndaj kimikatëve
KARAKTERISTIKAT
Mastikë elastik fugash, një përbërës, me bazë poliuretanike. Eshtë mekanikisht rezistent, nuk vajoset dhe reziston në diell dhe në dëborë. Nuk ndikohet nga uji i kripur ose jo, lyhet dhe është rezulëtativ për vulosje fugash me gjerësi 6 – 30 mm dhe thellësi 3 – 15 mm.

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS

SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS Mastikë elastik fugash, një përbërës, me bazë poliuretanike. Eshtë mekanikisht rezistent, nuk vajoset dhe reziston në diell dhe në dëborë. Nuk ndikohet nga uji i kripur ose jo, lyhet dhe është rezulëtativ për vulosje fugash me gjerësi 6 – 30 mm dhe thellësi 3 – 15 mm.

APLIKIMI

FLEX PU – 40 PLUS ofrohet për vulosje elastike të pretendimeve të larta, në zbatime të shumta:

  • Mbulim fugash bymimi në ndërtesa, koridore aeroporti, lidhje tubash çimento kanalizimesh, mure parafabrikat prej betoni.
  • Vulosje fugash kasash dritaresh, dyersh, prej alumini, metalike, druri dhe PVC.
  • Hidroizolim perimetrik ndërtesash në bashkimin e sipërfaqeve të jashtme horizontale me ato vertikale.
  • Mbrojtje të ngjitjes dhe të vulosjes gjatë vendosjes së pllakave, sa tek mbushja e fugave bymyese, në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme, aq edhe në mbushjen e fugave perimetrike tek përfundimet e pllakave të dyshemesë me muret ose parmakët si edhe në ballkone para mbulimit me parvaze.
  • Vulosje kangjellash metalike dhe druri në vëndet e bashkimit të tyre me mermerët, gurë natyral ose beton në tarraca, ballkone, mure.
  • Punime ndërtim anijesh për çdo vulosje elastike ose fiksim poliestere me dru, inoks ose alumin.

MËNYRA E PËRDORIMIT

  1. Përgatitja e sipërfaqes
    Nënshtresa të jetë e qëndrueshme, e thatë dhe e çliruar nga vajra. Në sipërfaqe prej betoni ose suva, largojmë nga anët e fugave materialet e kalbura dhe pluhurat me furçë teli dhe fshesë thithëse ose me ajër presioni dhe penel. Thëllësia e fugës përcaktohet në gjysmën e gjerësisë së saj dhe regullohet me kordon mbushës fugash prej polietilen të fryrë dhe në qoftë se nuk ekziston, me polisterin të fryrë. Përdorimi i letrës ngjitëse në kufitë e fugës lehtëson në përcaktimin e saktë të vijës vulosëse. Për puthitje më të mirë dhe ngjitje të pathyeshme të FLEX PU – 40 PLUS.
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në vënde të thata dhe nën hije të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS

Paketimi

600ml

Ngjyra

Gri

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS
SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart