DAST FINO CLASSIC

Vlerëso Produktin

260L430L

FINO CLASSIC

Është material në formë pluhuri i prodhuar në bazë të teknologjisë HTT (Harman Transpirance Tecnology) që parandalon krijimin e mykut dhe lejon transpirimin e murit me bazë çimentoje, gëlqereje të hidratuar, rëre guri karbonik dhe mermeri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetivë special.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, mbulueshmëri shumë e lartë (10 – 12 m2 / thes 25 Kg)
 • Lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme edhe të brendshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu edhe me llaç të parapërgatitur.
 • E aplikueshme në një trashësi deri në 3 mm.
SKU: N/A Tags: ,

260L430L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

DAST FINO CLASSIC

DAST FINO CLASSIC Është material në formë pluhuri i prodhuar në bazë të teknologjisë HTT (Harman Transpirance Tecnology) që parandalon krijimin e mykut dhe lejon transpirimin e murit me bazë çimentoje, gëlqereje të hidratuar, rëre guri karbonik dhe mermeri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetivë special.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, mbulueshmëri shumë e lartë (10 – 12 m2 / thes 25 Kg)
 • Lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme edhe të brendshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu edhe me llaç të parapërgatitur.
 • E aplikueshme në një trashësi deri në 3 mm.

FUSHAT E APLIKIMIT

I përshtashëm për realizimin e rifiniturave të sipërfaqeve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë çimento – gëlqere. Mund të mbulohet me bojë, ose me veshje të tjera me natyrë minerale dhe sintetike.

TË DHËNA TË RËNDËSISHME

 • Nuk duhet të shtohen komponentë të tjerë si çimento, gëlqere etj, në produktin e dhënë.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe të lyera më parë.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe apo mbi veshje plastike.
 • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me trashësi më të madhe se 3 mm.
 • Nuk duhet të shtohet ujë mbasi përbërja është përgatitur.
 • Duhet të aplikohet në temperatura nga +5o C deri +35o C.
 • Nuk duhet të aplikohet në vënde ku ka veshje prej qeramike.
 • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me bazë gipsi.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe lehtësisht të thyeshme apo të shkatërruara.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Sipërfaqja apo suporti ku do të vendoset FINO CLASSIC duhet të jetë e niveluar dhe e qëndrueshme. Sipërfaqet me disnivel më të madh se 3 mm duhet të nivelohen përpara aplikimit të produktit.

MËNYRA E PËRGATITJES SË PËRZIERJES

Në një enë hidhni 7.5 – 8 litra ujë dhe 25 Kg Fino Classic. Përzijeni me një përzierës elektrik me numër të vogël rrotullimesh derisa masa të bëhet homogjene. Për të stimuluar karaktesitikat e përzierjes dhe për të pasur një rezulëtat sa më të mirë rekomandohet që përzierja të lihet në qetësi rreth 10 minuta dhe të trazohet përsëri përpara përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Materiali duhet të përhapet me një mallë metalike duke siguruar një shtresë uniforme në të gjithë sipërfaqen. Dora e dytë e materialit duhet të aplikohet 30 minuta mbas aplikimit të dorës së parë. Pasi arrihet tharja e duhur rreth 15 minuta në temperaturë 23o C sipërfaqja duhet fërkuar me përdaf. Temperatura e ambientit ndikon ndjeshëm në kohën e punueshmërisë së produktit. Sa më e ulët të jetë temperatura aq më shumë zgjatet koha e punueshmërisë.

MËNYRA E PASTRIMIT

Veglat e punës dhe duart duhet të pastrohen deri kur produkti është ende i njomë.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: DAST FINO CLASSIC

Paketimi

5kg, 25kg

Ngjyra

Gri, E Bardhë

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “DAST FINO CLASSIC”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart