BOVELACCI

BOVELACCI – Korniza dhe Rozeta Polisteroli

Dekorimet për ambientet e brendshme dhe të jashtme të ndërmarrjes Bovelacci përfaqësojnë zgjidhjen e klasit të lartë dhe cilësor për çdo lloj mjedisi. Me gamën tonë të gjerë të materialeve dhe modeleve, për mbi 50 vjet, ne kemi kënaqur nevojat e klientëve në të gjithë botën: në këtë mënyrë, falë linjave tona thelbësore ose të zbukuruara, të gjithë do të gjejnë elementin e dizajnit që i përshtatet shijes së tyre dhe në stilin e mjedisit tuaj dhe i cili mund të zbatohet me thjeshtësi ekstreme. 

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Korniza Dekorative Polisteroli
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
39L286L
Show next
Falë hulumtimit tonë, çdo vit ne paraqesim modele të reja të afta për të krijuar prirje dhe inovacion me mbështetjen e materialeve të përparuara që përshtaten me zgjidhjet më moderne, pa harruar kurrë ato klasike dhe fshatare. Vetëm falë komponentëve të zgjedhjes së parë dhe dizajnit ekskluziv, dekorimet Bovelacci e bëjnë çdo dhomë unike, aq sa ato janë zgjedhur dhe aplikuar në ndërtesat më të sofistikuara në botë: hotele, vila, shtëpi dhe ambiente prestigjioze. Dekoratat tona përveç zbukurimit të mjediseve moderne mund të përdoren në rinovimin e ndërtesave historike, ku ato mund të jenë të dobishme për të fshehur parregullsitë e mureve ose tavaneve: me ndihmën e dekorimeve tona në polisterol, poliuretani dhe të strukturuar çdo realitet merr një prekje të elegancën e cila nxjerr në pah stilin dhe cilësinë italiane të së cilës ne jemi bartës të standardeve në botë.
Filtro Sipas Çmimit
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart