NGJITËS PËR LINOLEUM

Vlerëso Produktin

2,600L6,800L

DW LINOLEUM E 410

Ngjitës për montimin e dyshemeve prej linoleumi, me bazë dispersion ujor, pa prani solvent.

KARAKTERISTIKAT

  • DW LINOLEUM E 410 është ngjitës sintetik me bazë emulsioni ujor dhe pa prani të VOC-ve.
  • DW LINOLEUM E 410 ka ngjitshmëri të lartë dhe në faza të hershme nga koha e aplikimit.
  • DW LINOLEUM E 410 arrin një nivel të lartë të fleksibilitetit dhe ngjitshmërise.
  • DW LINOLEUM E 410 siguron ngjitshmëri të lartë në çdo lloj suporti.
SKU: N/A Tags: ,

2,600L6,800L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

NGJITËS PËR LINOLEUM

NGJITËS PËR LINOLEUM ETJ DW LINOLEUM E 410
Ngjitës për montimin e dyshemeve prej linoleumi, me bazë dispersion ujor, pa prani solvent.

KARAKTERISTIKAT

  • DW LINOLEUM E 410 është ngjitës sintetik me bazë emulsioni ujor dhe pa prani të VOC-ve.
  • DW LINOLEUM E 410 ka ngjitshmëri të lartë dhe në faza të hershme nga koha e aplikimit.
  • DW LINOLEUM E 410 arrin një nivel të lartë të fleksibilitetit dhe ngjitshmërise.
  • DW LINOLEUM E 410 siguron ngjitshmëri të lartë në çdo lloj suporti.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e siperfaqes
Siperfaqja duhet të jetë plotësisht e thatë, absorbuese, e niveluar, mekanikisht e qëndrueshme, pa pluhur, grimcat e lirshme, bojra, dyll, vaj, ndryshk, dhe gjurmët e gips. Përmbajtja e lagështisë duhet të jetë më i ulët se maksimumi i përcaktuar nga prodhuesit, 2-3% për dysheme me bazë çimento dhe 0.5% për dysheme me bazë anhidriti. Kontrolloni lagështi gjatë gjithë trashësisë së shtresës, duke përdorur një hidrometer. Shtresat notuese mbi izolime apo shtresa të lehtesuara dhe pllaka duhet të pajisen me një shtresë vapore për të parandaluar kondensimin e lagështisë.

APLIKIMI

Para përdorimit, përzieni ngjitesin. Nëse kemi formimin e cipës sipërfaqësore, në çdo rast bëhet heqja e saj. DW LINOLEUM E 410 aplikohet mbi siperfaqe me anën e një malle të dhëmbëzuar të përshtatshme për parkete. Koha e punueshmërisë së produktit DW LINOLEUM E 410 është maksimalisht 30 minuta në kushte normale temperature dhe lagështie. Nëse gjatë aplikimit shohim formimin e cipës ngjitësi hiqet dhe riaplikohet. Temperatura e ambientit duhet të jetë mbi +10°C.

KONSUMI
Në varësi të llojit të mallës së përdorur:
600-800 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 4 mm.
800-1000 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 6 mm.
PAKETIMI
DW LINOLEUM E 410 është në dispozicion në 5 Kg dhe 15 kg në ngjyrë bezhë
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA
24 muaj nëse ruhet në një vend të ftohtë në paketim origjinalin dhe të pahapura.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

 

 

Specifikime: NGJITËS PËR LINOLEUM

Paketimi

5kg, 15kg

Ngjyra

Bezhë

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “NGJITËS PËR LINOLEUM”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

NGJITËS PËR LINOLEUM

2,600L6,800L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart