DAST BONIFIN

Vlerëso Produktin

320L335L

BONIFIN

Material në formë pluhuri me bazë çimentoje, gëlqereje të hidratuar, rëre guri karbonik me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe aditive speciale.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, gjë që lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur.
 • E aplikueshme në një trashësi deri në 3 mm
SKU: N/A Tags: ,

320L335L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

DAST BONIFIN

DAST BONIFIN Material në formë pluhuri me bazë çimentoje, gëlqereje të hidratuar, rëre guri karbonik me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe aditive speciale.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, gjë që lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur.
 • E aplikueshme në një trashësi deri në 3 mm

FUSHAT E APLIKIMIT

I përshtatshëm për realizimin e rifiniturave të sipërfaqeve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë çimento – gëlqere. Mund të mbulohet me bojë, ose me veshje të tjera me natyrë minerale dhe sintetike.

TE DHËNA TE RËNDËSISHME

 • Nuk duhet të shtohen komponentë të tjerë si çimento, gëlqere etj, në produktin e dhënë.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe të lyera më parë.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe apo mbi veshje plastike.
 • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me disnivel më të madh se 3 mm.
 • Nuk duhet të shtohet uji mbasi përbërja është përgatitur.
 • Duhet të aplikohet në temperatura nga +5o C deri +35o C.
 • Nuk duhet të aplikohet në vënde ku ka veshje prej qeramike.
 • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me bazë gipsi.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe lehtësisht të thyeshme apo të shkatërruara.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Sipërfaqja apo suporti ku do të vendoset fino duhet të jetë e niveluar dhe e qëndrueshme. Sipërfaqet me një trashësi më të madhe se 3mm duhet të nivelohen paraprakrisht përpara aplikimit të produktit.

MËNYRA E PËRGATITJES SË PËRZIERJES

Në një enë hidhni 7.5 – 8 litra ujë dhe 25 Kg BONIFIN. Përzieni me një përzierës elektrik me numër të vogël rrotullimesh derisa masa të bëhet homogjene. Për të stimuluar karaktesitikat e përzierjes dhe për të pasur një rezulëtat sa më të mirë, rekomandohet që përzierja të lihet në qetësi rreth 10 minuta dhe para përdorimit të përzihet edhe një herë.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Materiali duhet të përhapet me një mallë metalike duke siguruar një shtresë uniformë në të gjithë sipërfaqen. Dora e dytë e materialit duhet të aplikohet 30 minuta mbas aplikimit të dorës së parë. Pasi arrihet tharja e duhur rreth 15 minuta në temperaturë 23°C sipërfaqja duhet fërkuar me përdaf. Temperatura e ambientit ndikon ndjeshëm në kohën e punueshmërisë së produktit. Sa më e ulët të jetë temperatura, aq më shumë zgjatet koha e punueshmërisë.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: DAST BONIFIN

Paketimi

25 Kg

Ngjyra

Gri, E Bardhë

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “DAST BONIFIN”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart