BOJË DYSHEMEJE EPOKSIDE

Vlerëso Produktin

6,950L

EPOPAINT SL 40

Bojë epokside me ngjyrë e rezistencë të lartë pa tretës.
KARAKTERISTIKAT
Bojë epokside me ngjyrë e rezistencës së lartë pa tretës, rezistente veçanarisht në fërkime, në acide dhe alkale të forta, te tretësit, nënproduktet
e naftës, uji i detit ose i kloruar si dhe në kushtet ekstreme kohore. Sipërfaqja që krijohet dallohet për ngurtësinë e lartë të saj, është jo thithëse, nuk lejon zhvillimin e baktereve dhe është specifike dhe për mjedise ku nevojitet higjenë e rreptë. Reziston në temperatura nga – 30oC deri +100oC dhe deri +60oC në ngarkesë të thatë.

6,950L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

BOJË DYSHEMEJE EPOKSIDE

BOJË DYSHEMEJE EPOKSIDE EPOPAINT SL 40
Bojë epokside me ngjyrë e rezistencë të lartë pa tretës.
KARAKTERISTIKAT
Bojë epokside me ngjyrë e rezistencës së lartë pa tretës, rezistente veçanarisht në fërkime, në acide dhe alkale të forta, te tretësit, nënproduktet e naftës, uji i detit ose i kloruar si dhe në kushtet ekstreme kohore. Sipërfaqja që krijohet dallohet për ngurtësinë e lartë të saj, është jo thithëse, nuk lejon zhvillimin e baktereve dhe është specifike dhe për mjedise ku nevojitet higjenë e rreptë. Reziston në temperatura nga – 30o C deri +100o C dhe deri +60o C në ngarkesë të thatë.

FUSHAT E PËRDORIMIT

EPOPAINT SL 40 përdoret si shtresë lyerje në dysheme me pretendime të larta në rezistencat mekanike dhe kimike. Zbatohet në nënshtresa me bazë çimentore siç janë llaçi i nivelimt të dyshemeve, beton dhe amianto çimento. Mbron rezultativisht dhe dekoron dysheme industriale me bazë çimentore në spitale, kantina vere, industri qumështi, baxho, guzhina, laboratore, thertore, lavazhe, garazhe dhe ofiçina automjetesh, karburante, pishina dhe shatërvane. Sipërfaqet ku është aplikuar produkti EPOPAINT SL 40 mundë të vijnë në kontakt direkt me ushqime. Zbatohet në sipërfaqe metalike dhe druri pasi të astarohen me EPOMETAL W – 5300 p.sh. në dysheme prej llamarine çeliku, MDF, ose novopan. Pudrimi i saj me Rërë Kuarci QUARTZ granulometrie 0 – 0,3 mm, krijon sipërfaqe antirëshqitëse.

MËNYRA E PËRDORIMIT

  1. Përgatitja e sipërfaqes
    Përgatitja e mirë e nënshtresës ka rëndësi të madhe për rezulëtatin përfundimtar. Sipërfaqe çimento kategoria e betonit të jetë të paktën C20/25. Përmbajtja e çimentos në llaçin e nivelimit të dyshemesë të jetë 350 Kg/m3 , lagështia të mos tejkalojë 4% dhe duhet të kenë kaluar të paktën 28 ditë nga ndërtimi i tyre. Nënshtresa që nuk është poroze duhet të përgatitet me fërkim, frezim ose hedhje rëre me qëllim që të bëhet poroze dhe astari EPOXY PRIMER W 4000 të depërtojë dhe si i tillë të sigurohet thithja e plotë e shtresës epokside. Sipërfaqet e zbatimit
    duhet të jenë të pastra, plotësisht të thata nga materiale të prishura, pluhura dhe yndyra. Në rast papërsosshmërie (vrima, çarje) duhet të stukohen me të njëjtin material të përzier me rërë kuarci QUARTZ granulometri 0 – 0,3 mm në raport 1:1,5 deri 1:2. Sipërfaqe metalike: Sipërfaqet duhet të jenë të pastra dhe plotësisht të thata dhe të çliruara nga ndryshku dhe çdo lloj gërryerje. Ndjek astarimi me EPOMETAL W – 5300 dhe pasi të thahet, zbatohet EPOPAINT SL – 40

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: BOJË DYSHEMEJE EPOKSIDE

Paketimi

5Kg/A&B

Ngjyra

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “BOJË DYSHEMEJE EPOKSIDE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart