LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30

Vlerëso Produktin

400L

MORTEL GP – 30

  • Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.
  • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
  • Rezistencë të lartë mekanike
  • Pa rrëshqitshmëri vertikale
  • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane.

400L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30

LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30 Material mbushës themelor për mure tulle ose blloku për ambiente te brenshme ose të jashtme.
KAREKTERISTIKAT TEKNIKE

  • Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.
  • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
  • Rezistencë të lartë mekanike
  • Pa rrëshqitshmëri vertikale
  • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane.

FUSHA E APLIKIMIT
Përdoret si llaç themelor për suvatimin e të gjitha llojeve të suporteve si mureve prej tulle, blloqe etj. Produkti aplikohet me makinë ose me dorë. Gjatë aplikimit të produktit temperatura e suportit dhe temperatura e ambientit duhet të jenë nga +5o C deri në +35o C.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet materiali duhet të jetë i thatë, i pastër, i njëtrajtshëm, absorbues, i qëndrueshëm. Nuk duhet të ketë mbetje të huaja si vajra, verniqe, nafta, etj. Suporti mbi të cilin aplikohet materiali nuk duhet të ketë shfaqje dukurish të tilla si efluoreshenca.

PËRGATITJA E PËRZIERJES

Përzieni 25 Kg pluhur Mortel GP – 30 me 5.5 – 6 litra ujë me anë të një përzierësi elektrik ose në mënyrë manuale, derisa të fitohet një masë për punueshmërinë e kërkuar. Mund të punohet dhe me pompë.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti aplikohet në mënyrë manuale, me mistri ose në mënyrë mekanike me pompë. Kur produkti aplikohet me pompë duhet patur kujdes kosistenca e përpunimit. Mos e përzieni me materiale të tjera përveç LATEX. Në rast pauzash me të gjata, përzierësi duhet të lihet bosh dhe të pastrohet. Llaçi i freskët duhet përpunuar brenda 2 orëve. Mbroni tullat dhe llaçin (mbi të gjitha gjatë ndërprerjes së punës) nga shiu. Në rast se
temperaturat janë të larta mirë është që llaçi të laget pak përpara se të thahet në mënyrë që të mos humbasë ujin.

PËRFORCIMI ME LATEX

Për ti përmirësuar ngjitshmërinë, papërshkueshmërinë nga uji, plasticitetin, elasticitetin, forcën mekanike etj, llaçi mund të përforcohet me adetivin LATEX. Raporti i përzierjes është 1:5 në ujë. (shikoni skedën teknike LATEX)

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

 

Specifikime: LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30

Paketimi

25kg

Ngjyra

Gri

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart