HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID

520L8,500L

IZOELASTIC LIQUID

Material lyerës hidroizolues për tarraca, me përmbajtje të lartë rezinash elastomerike.

  • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
  • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si dhe të atyre të përbëra prej tulle, druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues.
  • Mundësi përdorimi dhe në shtresa ta paniveluara.
  • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve dhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
  • Ngjyra e bardhë e hidroizoluesit gjatë verës ndihmon në uljen e temperaturës, është hermetik por lejon përshkueshmërinë nga avujt.
SKU: N/A Tags: ,

520L8,500L

Shto te të preferuaratAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID

HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID është një material lyerës hidroizolues për tarraca, me përmbajtje të lartë rezinash elastomerike.

  • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
  • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si dhe të atyre të përbëra prej tulle, druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues.
  • Mundësi përdorimi dhe në shtresa ta paniveluara.
  • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve dhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
  • Ngjyra e bardhë e hidroizoluesit gjatë verës ndihmon në uljen e temperaturës, është hermetik por lejon përshkueshmërinë nga avujt.

FUSHA E APLIKIMIT

IZOELASTIC LIQUID përdoret si hidroizolues nëpër tarraca, ballkone, mure, si edhe në vënde me lagështi. Aplikohet lehtësisht duke krijuar një membranë hidroizoluese me elasticitet të lartë dhe rezistencë mekanike pa krijuar çarje ose tkurrje. Gjithashtu, është lehtësisht i aplikueshëm në zonat e vështira si kënde, bashkime të materialeve të ndryshme që formojnë fuga etj. IZOELASTIC LIQUID nuk rekomandohet të përdoret për hidroizolimin e bodrumeve nëntokësor.

MËNYRA E APLIKIMIT / KONSUMI

Sipërfaqet ku do të aplikohet materiali duhet të jenë të pastra nga pluhurat, bojërat, etj. Në mënyrë që të arrihet një hidroizolim sa më i mirë rekomandohet që sipërfaqja që do të hidroizolohet me IZOELASTIC LIQUID të trajtohet paraprakisht me astarin HIDROPRIMER (konsumi 200 – 300 g/m2 )

IZOELASTIC LIQUID aplikohet në dy duar me furçë ose me rrul, mbasi të jetë tharë plotësisht astari i aplikuar paraprakisht mbi sipërfaqen që do
të hidroizolohet. Konsumi është afërsisht 0.8 – 1 Kg/m2 në varësi të sipërfaqes që do të hidroizolohet. Dora e dytë duhet të aplikohet vetëm pasi astari të jetë tharë plotësisht, duhet ti kushtohet kujdes që aplikimi i dorës së dytë të bëhet në formë kryq mbi dorën e parë. Në zonat që karakterizohen nga plasaritje apo çarje rekomandohet që hidroizoluesi të përforcohet nga aplikimi i rrjetës me fibra xhami me një dendësi prej 65 – 125 gr, e cila aplikohet menjëhere mbas aplikimit të dorës së parëtë hidroizoluesit. Më pas mbi rrjetën aplikohen nga një deri në dy duar të tjera me hidroizolues. Në rastet kur sipërfaqja që do të hidroizolohet karakterizohet nga çarje dhe plasaritje të shpeshta rekomandohet që rrjeta me fibra xhami të aplikohet në të gjithë sipërfaqen që do të hidroizolohet. Në këtë rast konsumi i IZOELASTIC LIQUID shkon në 1.5 – 2 Kg/m2. Duhet pasur kujdes që rrjeta e vendosur mbi sipërfaqen që do të hidroizolohet nuk duhet të krijojë tkurrje por të jetë e tendosur mirë mbi sipërfaqe.

IZOLIM LOKAL I PLASARITJEVE

Aplikojmë astarin HIDRO PRIMER në sipërfaqen e dëmtuar dhe në rreze 10 cm përgjatë plasaritjeve. Pasi thahet astari aplikojmë dorën e parë.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specifikime: HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID

Paketimi

1kg, 4kg, 20kg

Ngjyra

Vlerësimi nga Blerësit

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Shkruaj një Vlerësim

Nuk ka ende vlerësime.

Ji i pari që vlerëson “HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID
HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID

520L8,500L

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart