DURO STICK

DUROSTICK u themelua në vitin 1988 me selinë e saj në Agioi Anargyroi, Atikë, Greqi. Vizioni dhe synimi i themeluesit, z. Nikolaos Choulis, ishte -dhe është ende- rritja e biznesit me një pozicion udhëheqës në zhvillimin dhe prodhimin e produkteve, me respekt për mjedisin, punëtorët dhe përdoruesit përfundimtarë.

Ajo ka teknologji inxhinierike moderne, pajisje të teknologjisë së lartë, duke prodhuar 900 ton ngjitës dhe bojëra çdo ditë. Gama e produkteve mbulon të gjithë spektrin e ndërtesës dhe plotëson edhe nevojat më të kërkuara të klientëve.

Më shumë se 200 persona janë të punësuar në kompani! Laboratorët e kimisë të pajisur mirë janë pjesë e departamentit të Kërkimit dhe Zhvillimit (R&D), ku të gjithë janë të përkushtuar për krijimin e produkteve të reja inovative dhe për të përmirësuar gamën aktuale të produkteve.
Shitjet e kompanisë paraqesin rritje të qëndrueshme, ndërsa operacionet e saj të eksportit në vende të tilla si Mbretëria e Bashkuar, Qipro, Rusia, Shqipëria, Rumania, Emiratet e Bashkuara Arabe, Libia, Kuvajti dhe Egjipti janë në rritje.

Gjithashtu, DUROSTICK e bëri realitet idenë e zhvillimit të qëndrueshëm duke investuar financiarisht dhe duke bërë përpjekje për të inkorporuar dhe zbatuar teknologji të reja për mbrojtjen e mjedisit. Një nga qëllimet kryesore dhe besimet kryesore të kompanisë është përpjekja e përbashkët për të përmirësuar mjedisin e punës për shëndetin dhe sigurinë e punëtorëve të saj. DUROSTICK dëshiron të falënderojë të gjithë ata që kanë kontribuar në rritjen e saj dhe janë të përkushtuar për zhvillimin e vazhdueshëm të produkteve dhe shërbimeve të saj ndër vite.

DUROSTICK është gjithashtu i përkushtuar për ndërtimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve domethënëse, të karakterizuara nga integriteti dhe ndershmëria, me klientët dhe bashkëpunëtorët e saj. Kompania fokusohet në nevojat e konsumatorëve profesional dhe individual të produkteve DUROSTICK.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
STUKO DUROSTICK AKRILIKE STUCOFIX-P
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Show next
Më të Kërkuarat
Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart