Probleme me Ngjyrat e Makinave

Probleme me Ngjyrat e Makinave – Këtu do të gjeni përgjigjet e disa nga pytjeve që janë themelore për lyerjen e makinave

Çfarë do të thotë të lyeni bojën e makinës me hije?

Lyerja me hije është procesi i zvogëlimit të bojës në panelin ngjitur në një mënyrë që gradualisht humbet ndryshimin në syrin tuaj. Një përzierje e bërë mirë do ta bëjë të pamundur për ju që të shihni punën e riparimit. Është e rëndësishme të theksohet se, në panelet e përzierjes, nëse ka gërvishtje ose zhytje, ato do të jenë akoma atje.

Pse duhet ta lyej ngjyrën e bojës së makinës me hije?

Si ta lyej bojën e makinës me hije?

Cila është ngjyra më e vështirë e makinës për të lyer ?

E zezë
Regjistruar E zeza është ndoshta më e vështira sepse trupi duhet të jetë vërtet i drejtë, e zeza do të tregojë të gjitha papërsosmëritë, kjo është gjithashtu e vërtetë në një shkallë më të vogël, me ndonjë nga ngjyrat e errëta. Bojrat e reja shtresa bazë janë shumë më falëse, por janë po aq të mira sa puna e trupit të makinës.

A munden Serviset e lyerjes të përputhin ngjyrën e bojës?

Përputhja e ngjyrës së bojës trupore është një art dhe vetëm një servis lyerjesh me eksperiencë mund ta përputhë saktë bojën e re me një fund origjinal. Të gjitha bojërat automobilistike kanë kode specifike për ngjyrën, por ka mijëra variacione dhe hije. Për më tepër, ndryshimet e ngjyrave nga origjinali janë të pashmangshme për shkak të plakjes normale.

Si të përputh bojën e re të makinës me të vjetrën? Probleme me Ngjyrat e Makinave

Vendosni veshjet me ngjyra në zonën e riparimit derisa të mbulohen, preferohet të përdorni një presion më të ulët se zakonisht për të zvogëluar spërkatjen e tepërt. Për të aplikuar ngjyrën me hije në zonat përreth vendosni dy ose tre shtresa shtesë, duke zgjatur veshjet me ngjyra disa inç më tej për secilën shtresë. Gjithmonë mbajeni brenda zonës së pranueshme.

Si lyhet me hije kofano e makinës?

Njihuni me produktet tona HB BODY

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart