Send a WhatsApp Message

PARA LARËS VORREINIGER B

Review Product

5,500L

Vorreiniger B

Pastrues shumë i koncentruar, pa fosfate, alkaline, me shkumë të lartë për larjen e makinave dhe kamionëve.

 

5,500L

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

PARA LARËS VORREINIGER B

PARA LARËS VORREINIGER B Pastrues shumë i koncentruar, pa fosfate, alkaline, me shkumë të lartë për larjen e makinave dhe kamionëve. Kombinimi i agjentëve kompleksë me cilësi të lartë dhe surfaktantëve të veçantë shpërndan edhe inkrustacione të forta si insektet, jashtëqitjet e zogjve, mjediset dhe papastërtitë e shumta jashtëzakonisht shpejt dhe për këtë arsye është i përshtatshëm në mënyrë ideale veçanërisht për lavazhe të frekuentuara shumë dhe për larje me presion të lartë pa kontakt. Frenuesit e veçantë të korrozionit sigurojnë pajtueshmëri të lartë të materialit në lidhje me përbërësit e ndjeshëm siç janë p.sh., alumini i anodizuar. I përshtatshëm edhe për heqjen e kopolimerit. I përshtatshëm në mënyrë optimale edhe për impiantet e trajtimit të ujit me shërbim biologjik. Ndarja e shpejtë dhe testimi në përputhje me ORNORM 5106 (përqendrimi i provës në masë 0,05%).

Fushat e përdorimit

Makina, automjete komerciale, makina ndërtimi, disqe çeliku edhe të lyer me rezistencë ndaj alkaleve disqe alumini etj.

Rekomandime për përdorim

Në varësi të akumulimit të papastërtisë: pastrimi: 1:30 deri në 1:50. Pastrimi i skajit: 1: 3 deri në 1:10. Heqja i kopolimerit: 1: 5 deri 1:10. Larje me presion të lartë vetë-shërbimi: 1: 300. Aplikoni mbi të gjithë sipërfaqen, lejo të reagojë për një kohë të shkurtër dhe të përdorë një pastrues me presion të lartë për të shpëlarë tërësisht. VDA përputhet me klasën A: koha e reagimit maks. 5 min, maks. aplikacion përqendrimi 1: 300. Klasa B: koha e reagimit maks. 1 min, maks. përqendrimi i aplikimit 1:30

Vlera e pH: 13,1

Paralajmërime

  • Mos e përdorni në sipërfaqe të nxehtë
  • Mos e lini të thahet
  • Para se të përdorni, kontrolloni përshtatshmërinë dhe pajtueshmërinë

Njoftim

Ky informacion mbi produktin mund t’ju këshillojë vetëm pa ndonjë detyrim. Përgjegjësia nga ana jonë nuk mund të nxirren. Ju lutemi kontrolloni nëse produkti është i përshtatshëm për aplikimin tuaj. Ne do të jemi i kënaqur për t’ju ndihmuar.

Njihuni me produktet tona KOCH-CHEMIE

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specification: PARA LARËS VORREINIGER B

Packaging

11kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARA LARËS VORREINIGER B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARA LARËS VORREINIGER B
PARA LARËS VORREINIGER B

5,500L

Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart