NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER

200L

ELEKTRIKER GIPS

Ngjitës me bazë gipsi me ngrirje të shpejte për montimin e kutive dhe tubave elektikë.
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Ngjitës me bazë gipsi me ngrirje të shpejtë.
 • Rezistent ndaj goditjeve elektrike.
 • I aplikueshëm në të gjitha suportet me përmabatje minerale dhe të absorbueshëm.

200L

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER

NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER me ngrirje të shpejte për montimin e kutive dhe tubave elektikë.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Ngjitës me bazë gipsi me ngrirje të shpejtë.
 • Rezistent ndaj goditjeve elektrike.
 • I aplikueshëm në të gjitha suportet me përmabatje minerale dhe të absorbueshëm.

TË DHËNA TEKNIKE

 • Temperatura e aplikimit Nga +5o C deri në +30°C
 • Raporti i përzierjes 2 Elektrikergips: 1 Ujë
 • Punueshmëria 8 minuta në temperaturë +23o C (rritja e temperaturës e zvogëlon kohën e punueshmërisë)
 • Koha e ngurtësimit Mbas 30 min
 • Instalimi i kutive elektike Mbas 2 orësh
 • Ngjyra Gri
 • Rezistent në temperatura Nga -20o C deri në +80°C)
 • Ruatja 12 muaj në vënd të thatë dhe në paketim origjinal
 • Mbulimi Në varësi të aplikimit

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specification: NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER

Packaging

2.5kg

Ngjyra

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER
NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER
Send a WhatsApp Message
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart