Send a WhatsApp Message

BOJË PËR VIJËZIMIN E RRUGËVE

Review Product

1,200L

BOJË PËR VIJËZIMIN E RRUGËVE
Bojëra EKOSIGNOL për shenjat e shtresave të hollë rrugore është një bojë akrilike për tharjen e ajrit që thahet shpejt, mjaft elastike dhe me mbulim të mirë, ngjitje të shkëlqyeshme në çdo sipërfaqe rrugore dhe shumë rezistente ndaj konsumimit të shkaktuar nga trafiku. EKOSIGNOL plotëson plotësisht kërkesat e rrepta për mbrojtjen e mjedisit siç përcaktohet nga “Kushtet e Përkohshme Teknike për Punimet në Shenjat e Rrugëve” (Rrugët Kroate dhe IGH, Zg 1993) në Seksionin A.1.1. (“Kushtet e cilësisë së bojës”).

1,200L

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

BOJË PËR VIJËZIMIN E RRUGËVE

BOJË PËR VIJËZIMIN E RRUGËVE PËRSHKRIM I PRODUKTIT
Bojëra EKOSIGNOL për shenjat e shtresave të hollë rrugore është një bojë akrilike për tharjen e ajrit që thahet shpejt, mjaft elastike dhe me mbulim të mirë, ngjitje të shkëlqyeshme në çdo sipërfaqe rrugore dhe shumë rezistente ndaj konsumimit të shkaktuar nga trafiku. EKOSIGNOL plotëson plotësisht kërkesat e rrepta për mbrojtjen e mjedisit siç përcaktohet nga “Kushtet e Përkohshme Teknike për Punimet në Shenjat e Rrugëve” (Rrugët Kroate dhe IGH, Zg 1993) në Seksionin A.1.1. (“Kushtet e cilësisë së bojës”).

APLIKIMI

EKOSIGNOL përdoret për të bërë shënime rrugore me shtresa të hollë dhe sinjalizim horizontal. Sipërfaqja në të cilën aplikohet bojë duhet të jetë e thatë, e pastër dhe pa pluhur, duke përfshirë mbetjet e kripës dhe vajit. Boja EKOSIGNOL aplikohet duke përdorur spërkatje pneumatike, me pajisje manuale ose automatike.

Puna kryhet në temperaturat e ajrit nga +10 ° C deri +30 ° C, në maksimum. lagështia relative prej 85% dhe temperatura e sipërfaqes prej +5 ° C deri + 45 ° C. Kur punoni me bojën, duhet të mbahen syze mbrojtëse, doreza mbrojtëse dhe maska për aerosolët.

Bojërat duhet të trajtohen si material shumë i ndezshëm! Koha e tharjes: 15 min. Koha e kurimit: 30 min. Rruaza qelqi për shikimin e natës vendosen duke spërkatur në bojën e lagur – 5 sekonda pas aplikimit të bojës. Konsumi: 400 g / m² – me një trashësi bojë 400 μm për film të lagësht, 480 g / m² – me një trashësi bojë prej 600 μm për film të lagur.

Coverage
1,8-2 m² / l për trashësi të filmit të thatë prej 300 μm (afërsisht 560 μm film të lagur) – shenjat e rrugës

AMBALAGE
0,75 l / 18 l

DILUENT
Ekosignol i holluar – deri në 5% më i hollë

ASORTIMAN
E bardhe
E verdhe

Njihuni me produktet tona Chromos Svjetlost

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOJË PËR VIJËZIMIN E RRUGËVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BOJË PËR VIJËZIMIN E RRUGËVE
BOJË PËR VIJËZIMIN E RRUGËVE

1,200L

Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart