AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF

Review Product

1,400L

Nivellierspachtel 415 zbatohet si shtresë stuko dyshemeje vetë-niveluese për trashësitë shtresa deri në 5 mm, dhe si një përbërës nivelues deri në trashësia e shtresës prej rreth 15 mm për nivelimin sipërfaqe të pabarabarta.

1,400L

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF

AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF Nivellierspachtel 415 zbatohet si shtresë stuko dyshemeje vetë-niveluese për trashësitë shtresa deri në 5 mm, dhe si një përbërës nivelues deri në trashësia e shtresës prej rreth 15 mm për nivelimin sipërfaqe të pabarabarta. Rezistenca ndaj rrotave të karriges sigurohet në një trashësi shtrese prej min. 2 mm Knauf Nivellierspachtel 415 është veçanërisht i përshtatshëm masë për përpunimin e substratit nga elementët e thatë mallë, elemente Vidifloor, enë të lëngshme gipsi dhe pëlhura çimentoje. Shtresa e masës së tharë është e përshtatshme për përfundimet e zakonshme të brendshme, me përjashtim të përdorimi komercial i zonave të lagështa.

Karakteristikat

 • ngurtësohet shpejt
 • thahet shpejt
 • lëng, vetë-nivelues
 • trashësia e shtresës deri në 15 mm
 • Ndryshimi minimal i vëllimit
 • ideale për nënshtresat e gipsit
 • i përshtatshëm për mallë të thatë
 • instalimi i mundshëm mekanik i materialeve
 • rezistencë ndaj rrotave të karriges në trashësinë e shtresës prej 2 mm
 • Data të dhënat e forcës (masat nominale) pas 28 e dites
 • Rezistenca në shtypje:> 22 N / mm2
 • Forca e përkuljes:> 7 N / mm2
 • Fortësia e Brinell:> 80 N / mm2

Nënshtresa

Nënshtresa duhet të jetë e thatë, e fortë, pa të çara, e ngurtë dhe i pastër (pa pluhur, pa dylli, vaj, bojë, dhe Fik.). Kur vendosni masën në sipërfaqet e dyshemesë ngrohja duhet të bëhet me ngrohje të fikur, dmth. nënshtresa duhet të ketë temperaturë dhome. Para duke aplikuar Nivellierspachtel në mallë me dysheme me ngrohje, nënshtresa duhet të nxehet.

Trajtimi i substratit

Nënshtresa duhet të jetë e veshur me impregnim dhe se:

 • për substrate me thithje normale (p.sh. Knauf mallë e lëngshme): një shtresë e holluar impregnim Knauf Estrichgrund (pjesa 1 vëll Estrichgrund: 1 vëll. pjesë e ujit),
 • për nënshtresa shumë absorbuese: veshja e dyfishtë me me impregnim të holluar Knauf Estrichgrund (Shtresa e parë: 1 vëll. Pjesa Estrichgrund: 2 vëll. punimet e ujit; Pallto e dytë: 1 vëll. pjesa Estrichgrund: 1 vëll. një pjesë e ujë),
 • për nënshtresat e gipsit (p.sh. Knauf mallë i thatë dhe elemente Vidifloor): një shtresë me me impregnim të holluar Knauf Estrichgrund (1 vëll. Pjesa Estrichgrund: 1 vëll. Pjesa e ujit),

 • në nënshtresat jo absorbuese dhe nënshtresat me fuqi të ulët absorbueshmëria (p.sh. pllakat qeramike): veshja e vetme me impregnim të holluar me Knauf Haftemulsioni (1 vëll. Pjesa e Haftemulsionit: 2 vëll. punime uji)

Përgatitja masive

Një enë e pastër përdoret për të përgatitur përzierjen. 1 qese (25 kg) Knauf Nivellierspachtel 415 është derdhur në rreth 6.5 litra ujë të pastër dhe përziejeni, mundësisht me një pjesë e vogël e ajrit, deri në uniformë, masa të lëngëta pa gunga. Në shtresa më të trasha aplikimi, rekomandohet përdorimi i një sasie më të vogël ujë (në 5 mm – rreth 6.2 litra).

Koha e përpunimit

Përzierja e përgatitur duhet të përpunohet për rreth 30 minuta

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specification: AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF

Packaging

25kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF
AUTONIVELANT PËR DYSHEME KNAUF

1,400L

Send a WhatsApp Message
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart