ADETIV PËR BOJAK DW 17

300L1,800L

DW 17

Adetiv për ngjitësit e linjës DW dhe stukot (fugacolor, megafuga) e pllakave.

PËRSHKRIMI

DW17 është një përzierje me bazë akrilike i cili përmirëson ndjeshëm vetitë e ngjitësve dhe stukovë të pllakave:

 • Rrit ndjeshëm aftësinë ngjitëse me suportin.
 • Rrit forcën në përkulje dhe shtypje.
 • Përmirëson ndjeshëm fleksibilitetin.
 • Rrit ndjeshëm rezistencën ndaj gërryerjeve dhe fërkimeve.
 • I jep produktit papërshkueshmëri ndaj ujit.
 • Përmirëson rezistencën kimike ndaj agjentëve atmosferikë.
SKU: N/A Tags: ,

300L1,800L

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1

ADETIV PËR BOJAK DW 17

ADETIV PËR BOJAK DW 17 Adetiv për ngjitësit e linjës DW dhe stukot (fugacolor, megafuga) e pllakave.

PËRSHKRIMI

DW17 është një përzierje me bazë akrilike i cili përmirëson ndjeshëm vetitë e ngjitësve dhe stukovë të pllakave:

 • Rrit ndjeshëm aftësinë ngjitëse me suportin.
 • Rrit forcën në përkulje dhe shtypje.
 • Përmirëson ndjeshëm fleksibilitetin.
 • Rrit ndjeshëm rezistencën ndaj gërryerjeve dhe fërkimeve.
 • I jep produktit papërshkueshmëri ndaj ujit.
 • Përmirëson rezistencën kimike ndaj agjentëve atmosferikë.

FUSHAT E APLIKIMIT

DW 17 përdoret si një adetiv përforcues për ngjitësat dhe stukot për pllaka, në rastet kur kërkohet papërshkueshmëri e lartë ndaj ujit dhe në rastet kur kërkohet rritje e forcës mekanike dhe rezistencës ndaj agjentëve kimike. Rekomandohet që mbushësit për fugat e pllakave FUGACOLOR dhe MEGAFUGA të përzihen me DW 17 në rastet kur duam ti aplikojmë në mure ose dysheme të cilat janë të ekspozuara ndaj agjentëve gërryes atmosferikë, lagështisë, temperaturës së lartë mykut etj. Në të tilla raste DW 17 i siguron produktit rezistencë të lartë dhe qëndrueshmëri në kohë.

MËNYRA E PËRGATITJES DHE KONSUMI

DW 17 hollohet në ujin që do të përzihet ngjitësi i pllakave ose stukoja e pllakave. Përzierja bëhet në raportet 1:1 ose 1:2 në vëllim.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

18 muaj nga data e prodhimit në qoftë se ruhet në paketim origjinal, i pahapur, në temperatura midis +5°C dhe +35°C. Të mbrohet nga ekspozimi direkt në diell dhe nga ngricat.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specification: ADETIV PËR BOJAK DW 17

Packaging

1kg, 5kg, 10kg

Ngjyra

E Verdhë

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “ADETIV PËR BOJAK DW 17”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADETIV PËR BOJAK DW 17

300L1,800L

Send a WhatsApp Message
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart