ACRYLAN – BOJË AKRILIKE VITEX

800L6,500L

ACRYLAN – BOJË AKRILIKE VITEX

Bojë akrilike me cilësi të lartë, e bazuar në rezina 100% akrilike, e përshtatshme për përdorim të jashtëm. Siguron një fuqi të madhe mbuluese, lehtësi të pakonkurueshme përhapjeje, bardhësi superiore dhe rezistencë të jashtëzakonshme ndaj larjes së shpeshtë dhe kushteve të pafavorshme të motit. Krijon një fund të butë mat dhe siguron përshkueshmërinë e avujve në sipërfaqe.

SKU: N/A

800L6,500L

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

ACRYLAN – BOJË AKRILIKE VITEX

Acrylan bojë akrilike e pastër për përdorim të jashtëm bazuar në 100% rrëshira akrilike. Siguron bardhësi superiore, fuqi të madhe mbuluese, shpejtësi të pakrahasueshme të përhapjes dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme për larjen e shpeshtë dhe kushtet e pafavorshme të motit. Ka veti niveluese shumë të mira dhe krijon një sipërfaqe të lëmuar të sheshtë me depërtueshmëri të lartë të avujve. Akrilani mund të aplikohet në sipërfaqe të vjetra ose të reja të përgatitura siç duhet, siç janë suva, betoni, druri, gips, etj.

  •  100% akrilik
  •  Bojë e Çertifikuar e Ftohtë
  •  Shkalla e pashoqe e përhapjes
  •  Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme ndaj larjes së shpeshtë dhe kushteve të pafavorshme të motit

KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA

Certifikuar nga Universiteti i Athinës, Departamenti i Fizikës, si një material i freskët me vetitë e mëposhtme:

Reflektimi fillestar diellor total SR = 0.86 (300-2500nm) (ASTM 903-96 dhe ASTM G 159-98)

Faktori i Emitancave Infrared ε = 0.88 (ASTM E 408-71-2002)

Indeksi i Reflektimit Diellor SRI = 108 (ASTM E 1980-01)

NGJYRA

Në dispozicion në të bardhë dhe një numër të pakufizuar ngjyrash përmes Vitex’s Colorfull Tinting System.

Specification: ACRYLAN – BOJË AKRILIKE VITEX

Karakteristikat Kryesore
Coverage

15-17m2/lt

Finish

Mat

Drying Time

1 Orë

Suitable for

Beton, Gips, Suva

Specification
Packaging

1L, 3L, 10L

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACRYLAN – BOJË AKRILIKE VITEX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ACRYLAN – BOJË AKRILIKE VITEX
ACRYLAN – BOJË AKRILIKE VITEX

800L6,500L

Send a WhatsApp Message
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart