Lyerja e Makinës tuaj me Sprajt Video

Lyerja e Makinës tuaj me Sprajt Video – Mësoni si të lyeni me sukses bojën e gërvishtur të makinës me këto video.

Si të përdorni bombël sprajti si një profesionist.
Në video tregohet se si të lyesh një zonë të madhe të sipërfaqes së dëmtuar nga gërvishtjet me një sprajt llak në një kamion ferme.

Si të riparoni një vend të ndryshkur me një paketë shishesh
Mekaniku 47-vjeçar dhe super ylli i YouTube Scotty Kilmer në mënyrë argëtuese demonstron se si të riparosh një vend të ndryshkur në një kamion!

Si të aplikoni ngjyrën me sprajt dhe ta bëni makinën tuaj të duket e shkëlqyer.

Udhëzimi I RËNDËSISHËM është të PRAKTIKONI në një pjesë jo automjetin tuaj !! Bëni TË GJITHA hapat përpara se të vendosni ndonjë bojë në automjetin tuaj!

Lyerja e Makinës tuaj me Sprajt

Ti mund ta besh kete! Nëse po mendoni nëse vërtet mund të aplikoni bojë sprajt në automjetin tuaj dhe ta bëni atë të duket mirë, përgjigja është po. Thjesht lexoni udhëzimet së pari dhe merrni kohën tuaj. Ju do të jeni në gjendje të riparoni me ekspertizë gërvishtjet e makinave duke përdorur këto udhëzime të thjeshta për ngjyrosjen. Ne ju tregojmë se si të përdorni bojën sprajt në një enë llak, ose shishe furçe për të riparuar gërvishtjet e makinës. Është më lehtë sesa mendoni. Porosit sprajtin me bojën e automjetit Spray Fill

Kujdes
Bojë automobilistike është shumë e rrezikshme. Mbajeni larg fëmijëve. Mos përdorni asnjë prej produkteve derisa të keni lexuar dhe kuptuar udhëzimet dhe paralajmërimet e produkteve. Ne rekomandojmë doreza gome, frymëmarrëse kimike, syze sigurie dhe punë në një zonë të ajrosur mirë. Ju lutemi ruajini materialet në një vend të sigurt. Bojëra e Brendshme është një bojë vinili e cila nuk kërkon pëlhurë të pastër ose lustrim.

Bojra Tirana nuk është përgjegjës për rezultatet tuaja duke përdorur produktet tona të bojës. Ne rekomandojmë që të gjithë klientët të këshillohen me një person profesionist të riparimit të trupit automatik përpara se të përpiqen të riparojnë automjetin e tyre. Rezultatet tuaja mund të ndryshojnë dhe të jenë krejtësisht të ndryshme nga ato që mund të arrijë një ekspert i trajnuar.

Lyerja e Makinës tuaj me Sprajt

Njihuni me produktet tona HB BODY

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Dërgo mesazh në Whatsapp.
Bojra Tirana
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart